Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Minimalism

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SzymonWojciechowski Zobacz posta
    ...Szczerze mówiąc pierwsze co po zarejestrowaniu na forum, zmieniłem layout na biały i do teraz nie wyobrażałem sobie tego inaczej.
    U mnie na białym chyba nie razi ażtak bardzo ilość "dołu" zdjęcia.
    Swoją drogą, można by przeprowadzić ankietę kto, w jakim kolorze ma Nasze Forum. :]
    Co do zdjęcia... również myślę że pomysł jest ciekawy, jednak jego wykonanie nie przekonało mnie, w innym mogłaby powstać interesująca praca.

Co do tła... to kwestia gustu, preferencji, przyzwyczajeń itp. kto jakiego używa. Ja np. wolę zdecydowanie czarne. To jak autorzy zdjęć prezentują je do oceny to ich wybór, jedni stosują ramki inni nie, posłużę się swoim przykładem jak rozwiązałem problem prezentacji swoich zdjęć, wydaje mi się że uniwersalnie, zdjęcia są równie dobrze czytelne dla użytkowników białego tła jak i czarnego KLIK

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Faktycznie - Twoje ramki są na każdą okazję :]
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz moze i ochota i pomysl byl.......jednak na tym forum dominuje czarne tlo......i nie wychodzi to na tym tle zbyt dobrze....moze ramke biala bys dodal?!
    A to ciekawe,od ilu procent więcej zaczyna się dominacja.Kiedyś był wątek o tym temacie.

Domyślnie

ciachnąć lewą stronę i połowę dołu i już będzie lepiej. a mówiąc szczerze, to bardzo podoba mi się te zdjęcie i pomysł na jego wykonanie.

Domyślnie

..jednak na tym forum dominuje czarne tlo.
    ......w życiu.!..a jeśli ,to jakaś pomyłka....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No dół faktycznie można trochę ciachnąć, ale wszerz wolę zostawić jak jest, większe poczucie przestrzeni....
    Pozdrawiam
    Szymon W.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów