No ceny niestety kosmos jak narazie.
Szukaj
No ceny niestety kosmos jak narazie.
To, że internet chodzi żałośnie nie od razu musi być winą systemu![]()
Pracuje na Applu a w domowym PC mam Linuxa. I jak zly sen pamietam czasy kiedy uzywalem Windy i ciagla walke z wirusami/zawieszeniami itp. Prawda jest niestety taka ze Windows pomimo ze jest najpopularniejszy jest rowniez najgorszy, dotyczy to rowniez przegladarki internetowej.
A kto Ci każe korzystać z IE - masz przecież tyle alternatyw![]()
Dlaczego winą za wirusy obarcza się w 100% system? Rozumiem, są luki, ale jest też rozwaga użytkownika. Wszyscy wiemy gdzie jest najwięcej wirusów, itd., a prawie nikt na to nie zważa. Używam IE i jeszcze nigdy nie załapałem żadnego "świństwa" czego i Wam życzę![]()
Pozdrawiam.
PS. Przeglądarka Safari dostępna jest pod Windows.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Dlatego by zapchac kieszen Bila i innych co znim wspolpracuja.. Naszczescie sa tez alternatywy dla Windowsa.
Szkoda, że nie ma alternatywy cenowej. Pierwszym McIntoshem przy którym siedziałem był LC IIWtedy wygoda pracy i wydajność systemy była niesamowita. Niedawno poskładałem nowy komputer z wielordzeniowym procesorem i topowymi komponentami - płyta Asus z górnej półki, świetny zasilacz, RAM-u ile się tylko dało. Kilka części używanych, ale za całość zapłaciłem ok. 1600zł. Ciężko byłoby mi uzasadnić wydatek wielokrotnie większy, tylko dla samej wygody.
Skontaktuj się z nami