Close

Strona 87 z 371 PierwszyPierwszy ... 3777858687888997137187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 861 do 870 z 3702

Domyślnie

No ceny niestety kosmos jak narazie.

Domyślnie

mnie ta prezentacja zalamala (plus fakt ze wlasnie walcze z notebookiem mojej zony z winda 7 gdzie internet chodzi zalosnie)
    czekam na apple.
    Andrzej

Domyślnie

To, że internet chodzi żałośnie nie od razu musi być winą systemu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    To, że internet chodzi żałośnie nie od razu musi być winą systemu
    Pracuje na Applu a w domowym PC mam Linuxa. I jak zly sen pamietam czasy kiedy uzywalem Windy i ciagla walke z wirusami/zawieszeniami itp. Prawda jest niestety taka ze Windows pomimo ze jest najpopularniejszy jest rowniez najgorszy, dotyczy to rowniez przegladarki internetowej.

Domyślnie

A kto Ci każe korzystać z IE - masz przecież tyle alternatyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    A kto Ci każe korzystać z IE - masz przecież tyle alternatyw
    Właśnie trochę tego jest co działa tylko pod IE :/ Chociaż na szczęście coraz mniej.
    Ostatnio edytowane przez mikkay ; 14-01-2010 o 22:03

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Pracuje na Applu a w domowym PC mam Linuxa. I jak zly sen pamietam czasy kiedy uzywalem Windy i ciagla walke z wirusami/zawieszeniami itp. Prawda jest niestety taka ze Windows pomimo ze jest najpopularniejszy jest rowniez najgorszy, dotyczy to rowniez przegladarki internetowej.
    Dlaczego winą za wirusy obarcza się w 100% system? Rozumiem, są luki, ale jest też rozwaga użytkownika. Wszyscy wiemy gdzie jest najwięcej wirusów, itd., a prawie nikt na to nie zważa. Używam IE i jeszcze nigdy nie załapałem żadnego "świństwa" czego i Wam życzę

Pozdrawiam.

PS. Przeglądarka Safari dostępna jest pod Windows.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ark Zobacz posta
    Dlaczego winą za wirusy obarcza się w 100% system?
    Faktycznie, zapewne winę ponosi zasilacz. Albo blachy budowy. Tak, na pewno blachy....

Cytat Zamieszczone przez Ark Zobacz posta
    ale jest też rozwaga użytkownika.
    Dlaczego użytkownik miałby chcieć tracić czas i pieniądze na zabezpieczenia które są ułomne w samym systemie?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Dlatego by zapchac kieszen Bila i innych co znim wspolpracuja.. Naszczescie sa tez alternatywy dla Windowsa.

Domyślnie

Szkoda, że nie ma alternatywy cenowej. Pierwszym McIntoshem przy którym siedziałem był LC II Wtedy wygoda pracy i wydajność systemy była niesamowita. Niedawno poskładałem nowy komputer z wielordzeniowym procesorem i topowymi komponentami - płyta Asus z górnej półki, świetny zasilacz, RAM-u ile się tylko dało. Kilka części używanych, ale za całość zapłaciłem ok. 1600zł. Ciężko byłoby mi uzasadnić wydatek wielokrotnie większy, tylko dla samej wygody.

Strona 87 z 371 PierwszyPierwszy ... 3777858687888997137187 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów