Złoty zachodzik w Andach peruwiańskich.
Niestety poniosłem sromotną porażkę w walce z blikamiAle mimo wszystko pokazuje.
Zapraszam.
Pzdr
Szukaj
Złoty zachodzik w Andach peruwiańskich.
Niestety poniosłem sromotną porażkę w walce z blikamiAle mimo wszystko pokazuje.
Zapraszam.
Pzdr
Wiem ze ratowales przy wyciaganiu ale kontrast na podlodze spapral fote.....kadrowo dobre!
Nikon http://greg77.com/
a ja uważam ze nie jest żle, fakt sa bliki ale jest również dobry kadr![]()
ale chyba jednak słoneczko trochę za mocno daje , można by je przygasić , ogólnie jest bdb
Niestety moje szkiełko nie jest demonem pracy pod słońceUważam jednak, że nie jest aż tak tragicznie na tej podłodze.
Przygaszałem, przygaszałem ale nie wyglądało to za dobrze, to jest chyba optimum. Uwierz mi, że na wysokości ponad 4000m słoneczko jest mega intensywne
Wszystkim dzięki za odwiedziny i fajnie, że mimo wszystko się podoba
Pzdr
Jak na pod slonce to git. Troche przeszkadzajek jest. Szczegolnie te duze zielone. Reszta blikow pasuje mz. Slonce tez mi troszke daje...![]()
No niestety jak już pisałem, w postprocesie nie podołałem tym cholernym flarom. Macie jakieś swoje wypróbowane sposoby na to? Oprócz tego, żeby na etapie robienia foty już tego unikać, ale Tokina już sama w sobie słabo pracuje pod słońce a do tego wydaje mi się, że osłona przeciwsłoneczna jest za mała
Pzdr
Dzięki Ci Matrix za dobre słowoWiem, że wrzucałeś tutaj już parę kadrów pod słońce dlatego cieszy mnie że się Tobie spodobało
Pzdr
Skontaktuj się z nami