Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pampa de Oro

Domyślnie Pampa de Oro

Złoty zachodzik w Andach peruwiańskich.
    Niestety poniosłem sromotną porażkę w walce z blikami Ale mimo wszystko pokazuje.
    Zapraszam.

Pzdr

Domyślnie

Wiem ze ratowales przy wyciaganiu ale kontrast na podlodze spapral fote.....kadrowo dobre!

Domyślnie

a ja uważam ze nie jest żle, fakt sa bliki ale jest również dobry kadr

Domyślnie

ale chyba jednak słoneczko trochę za mocno daje , można by je przygasić , ogólnie jest bdb

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [...]kontrast na podlodze spapral fote.....kadrowo dobre!
    Niestety moje szkiełko nie jest demonem pracy pod słońce Uważam jednak, że nie jest aż tak tragicznie na tej podłodze.

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    ale chyba jednak słoneczko trochę za mocno daje , można by je przygasić , ogólnie jest bdb
    Przygaszałem, przygaszałem ale nie wyglądało to za dobrze, to jest chyba optimum. Uwierz mi, że na wysokości ponad 4000m słoneczko jest mega intensywne

Wszystkim dzięki za odwiedziny i fajnie, że mimo wszystko się podoba

Pzdr

Domyślnie

Jak na pod slonce to git. Troche przeszkadzajek jest. Szczegolnie te duze zielone. Reszta blikow pasuje mz. Slonce tez mi troszke daje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Jak na pod slonce to git. Troche przeszkadzajek jest. Szczegolnie te duze zielone. Reszta blikow pasuje mz. Slonce tez mi troszke daje...
    No niestety jak już pisałem, w postprocesie nie podołałem tym cholernym flarom. Macie jakieś swoje wypróbowane sposoby na to? Oprócz tego, żeby na etapie robienia foty już tego unikać, ale Tokina już sama w sobie słabo pracuje pod słońce a do tego wydaje mi się, że osłona przeciwsłoneczna jest za mała

Pzdr

Domyślnie

Dzięki Ci Matrix za dobre słowo Wiem, że wrzucałeś tutaj już parę kadrów pod słońce dlatego cieszy mnie że się Tobie spodobało

Pzdr

Uprawnienia umieszczania postów