Szukaj
Kadry 1 i 2 nieciekawe. Z 3 da się coś zrobić, bo droga i 'tunel' z drzew prowadzi oko w głąb kadru. Ja bym zaszalał i ciął od góry kadru tyle, żeby wyszedł kwadrat. Powinno być ok![]()
hmmm dla mnie to tam nic szczegolnego. W zaleznosci co autor chcial przekazac...tunel....hmmm w bialym taki pub heh
Wystarczy D80 i troche szklarni i jeszcze jakas żarówka
no to co robic by bylo lepiej ? niech ktos zarzuci czyms.... tylko niech nie pisze ze focic and focic and focic................................ ;D
Z całego setu mz 3-ka wygląda najlepiej...
Ale myślę, że mało przemyślane kadrowanie daje o sobie znac...
Przede wszystkim kadrowo jest słabo - las to trudny model i już nie jeden wyga połamał na nim zęby. Na początek może poczytaj trochę teorii kadrowania, o złotym podziale i mocnych punktach itd. Technicznie zdjęcia są w miarę ok ostatnie chyba przeostrzyłeś. Popróbuj z czymś łatwiejszym jak pejzaż z jakimś ciekawym obiektem w mocnym punkcie, wybierz się na długi spacer z aparatem gdzieś za miasto, poszukaj i zrób tylko 10 zdjęć ale za to dopieść każde jak tylko będziesz potrafił i wtedy wybierz z nich jedno, obrób je najlepiej jak potrafisz i pokarz je nam![]()
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Skontaktuj się z nami