Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: w młodniku II

Domyślnie

tylko ze okolice namyslowa sa straszne ale ok postaram sie w ten weekendzik cos wykombinowac.... PABLOOK moze Ty znasz jakies ciekawe miejscowki w opolskim ? ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    tylko ze okolice namyslowa sa straszne ale ok postaram sie w ten weekendzik cos wykombinowac.... PABLOOK moze Ty znasz jakies ciekawe miejscowki w opolskim ? ;]
    Wiesz co, ciężko coś konkretnego doradzić. Moje doświadczenie jest raczej mizerne. Jeszcze mnóstwo ciekawych, nieodkrytych miejscówek przed nami. Ja po prostu wsiadam w samochód i myślę sobie - no to dzisiaj na południe - i już. Jadę, jadę aż coś zwróci moją uwagę. Staję, wbijam odpowiedni "sprzęt dreptający" i idę, patrzę, focę. Czasami coś ciekawego uda się ustrzelić, czasami nie. A są to w dużej przewadze "moje" miejscówki, odkryte własnonożnie. I z tego jest IMO największa satysfakcja. Potem małe notatki w notesie i atlasie, aby jeszcze tam wrócić, jeżeli warta była grzechu oczywiście. I niby tyle.
    Nie wiem co by Ci polecić. Może Turawa, okolice Tułowic (mokradła), południe województwa, a najlepiej szukać jak najbliżej miejsca zamieszkania. Patrzyć, patrzyć i jeszcze raz patrzyć a na pewno coś się znajdzie .
    Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów