Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarny73 Zobacz posta
    No tutaj akurat musisz używać dwóch aku. na jednym nie pociągnie. Z tym, że jeden musi być oryginalny( w prawym slocie), a drugi może być zamiennik. Ja używam zamiennika za 30pln. z allegro i jest git.

Pozdrawiam.
    Z tym by nie bylo problemu bo mam 2 oryginalne aku , przemysle jeszcze przez weekend i jak cos to zamowie w niedziele albo poniedzialek
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lopek77 Zobacz posta
    Szkoda ze nie wysylaja do Polski ... a sa juz w Polsce Wal-mart ? Dzis widzialem ten sam grip za $89 na przecenie ... duzo drozej niz na amazon ale w Polsce moze bedzie taniej. Polecam ten model bo wyglada jak original grip robiony przez Nikona. Kolorystyka, wykonanie i na dotyk tak samo jak sam aparat.

Tak na marginesie ... szukalem aparatu dla mojego syna na 3 letnie urodziny ... juz jednego canona zapsul po paru dniach wiec szukalem czegos w miare taniego i dobrej jakosci .... Dzis znalazlem . Szok Kupilem 2 Canon powershot s2 is oraz s5 is a trzecim byl samsung nv3 .... Wszystko kupione w Walmart , nowiusienkie i nigdy nie wyciagniete z opakowania ... za te 3 aparaty z tax (vat ) zaplacilem $106 !!!! Teraz bedzie sie mogl uczyc i uczyc Szkoda ze tak nie przeceniaja dslr ... ale kto wie ... w koncu te niesprzedane sztuki kiedys trzeba wypchnac z polek czy magazynow .

Pozdrawiamy serdecznie i cieplo ... u nas -20 celcjusza
    to ciesz się, że mieszkasz za Wielką Wodą......tanio kompakciki dla 3-latków można kupić
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

http://www.amazon.com/gp/product/B00..._ya_oh_product

Uznawany za najlepiej wykonany grip do d40 40x i 60. Wykonanie identyczne jak wykonanie aparatu
    może byliby chętni na zorganizowanie jakiegoś masowego zakupu?

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iBłażej Zobacz posta
    może byliby chętni na zorganizowanie jakiegoś masowego zakupu?
    Ja byłbym chętny - oczywiście po zbliżonej cenie. A masz pomysł na zakup?
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrstac Zobacz posta
    Ja byłbym chętny - oczywiście po zbliżonej cenie. A masz pomysł na zakup?
    jak bedzaie wiecej osob taka zbiorcza paczke moge wyslac z czymkolwie co jest potrzebne.
    Ktos bardziej zaufany z forum by zebral zamowienia, pieniadze na produkty
    + za przesylke , ja bym wyslal paczke zbiorowa a osoba w polsce rozeslala by to juz poszczegolnym odbiorcom.
    Na przykladzie takiego gripa do d60 to cena koncowa by sie wachala w okolicach 150 pln.
    "There are no rules for good photographs, there are only good photographs."
    - Ansel Adams

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zDolny Śląsk - Wrocław

Domyślnie

jak bedzaie wiecej osob taka zbiorcza paczke moge wyslac z czymkolwie co jest potrzebne.
    Ktos bardziej zaufany z forum by zebral zamowienia, pieniadze na produkty
    + za przesylke , ja bym wyslal paczke zbiorowa a osoba w polsce rozeslala by to juz poszczegolnym odbiorcom.
    Na przykladzie takiego gripa do d60 to cena koncowa by sie wachala w okolicach 150 pln.
    Potencjalnie był bym zainteresowany w takiej cenie
    SZKIEŁKO I OKO

Domyślnie

No wiec tak: naladowalem 2 akumulatory oryginalne i wpakowalem je do Delty , dzisiaj mija 4 dzien odkad sa w gripie , aparat caly czas w pokoju , po dokladnie 79 zdjeciach jedna kreska spadla, czy to jest normalne?Jak piszecie ze robicie minimum na gripie 1000zdjec to idzie sie naprawde zalamac :/ Mi po 79 juz jedna kreska spada.Myslalem ze jak juz beda 2 aku to bedzie trzymac i juz sie nawet ucieszylem a tu prosze :/ Nawet po obruceniu pojemnika z akumulatorami dalej jesnek kreski brakuje , a wczesniej kolega pisal ze jak mu pada jedno aku to obraca i jedzie na drugim.Czy w gripie Ownusera tez trzeba obracac aku czy przekladac!?
    FX

Domyślnie

ja się jednak wycofuje - ten grip ma wyciągany nadajnik iR

ma ktoś phottix premium?
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barto28 Zobacz posta
    No wiec tak: naladowalem 2 akumulatory oryginalne i wpakowalem je do Delty , dzisiaj mija 4 dzien odkad sa w gripie , aparat caly czas w pokoju , po dokladnie 79 zdjeciach jedna kreska spadla, czy to jest normalne?Jak piszecie ze robicie minimum na gripie 1000zdjec to idzie sie naprawde zalamac :/ Mi po 79 juz jedna kreska spada.Myslalem ze jak juz beda 2 aku to bedzie trzymac i juz sie nawet ucieszylem a tu prosze :/ Nawet po obruceniu pojemnika z akumulatorami dalej jesnek kreski brakuje , a wczesniej kolega pisal ze jak mu pada jedno aku to obraca i jedzie na drugim.Czy w gripie Ownusera tez trzeba obracac aku czy przekladac!?
    Nie w gripie ownusera nic nie trzeba obracać ani przekładać, wyjmujesz aku. tylko jak chcesz naładować

Ps. kup wreszcie tego ownusera, to zajmiesz się robieniem zdjęć, a nie kombinowaniem

Pozdrawiam.
    Nikon DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czarny73 Zobacz posta
    Nie w gripie ownusera nic nie trzeba obracać ani przekładać, wyjmujesz aku. tylko jak chcesz naładować

Ps. kup wreszcie tego ownusera, to zajmiesz się robieniem zdjęć, a nie kombinowaniem

Pozdrawiam.
    No wlasnie dzis juz zamowilem z tego linku co podawales na allegro. Mam nadzieje ze to jest ten co ty masz
    Czekam z niecierpliwoscia i mam nadzieje ze bede mega zadowolony
    FX

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów