Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Portland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ..... nie tak jak myślałem, ale po pół litra irlandzkiej whisky wyszło mi tak [...]
    Dość fazowo, ale mocno fajnie. Ciekawe co powie Seb.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dzizas! Ale obrobka Ja tak nie potrafie... lubie cukierasy i ladne obrazki... ale cenie sobie uwagi.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Dzizas! Ale obrobka Ja tak nie potrafie... lubie cukierasy i ladne obrazki... ale cenie sobie uwagi.
    ...... według mnie to jest świetne zdjęcie, ale nie zaistnieje w takiej postaci jak je podałeś. Wszyscy robimy dziesiątki zdjęć, które żyją na forum kilkanaście godzin, ...... potem szuflada, nigdy nie otwierana. To Twoje zdjęcie nadaje się na billboard wielkości Pałacu Kultury, ....... ale z moją obróbką , ... no może nie z obróbką, ..... bo tu jestem słabeuszem, ale ...... z pomysłem. Pozdrawiam.

Domyślnie

no Sebastian - bardzo się postarałeś, świetna fota i na dodatek w ramce

Domyślnie

No ladnie ladnie. Czyli nic nowego nie powiem. Nuda....

Domyślnie

Świetnie to uchwyciłeś
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Jest świetnie, a dynamizm aż bije
    Kadr na duży plus!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

No piękny strzał !
    MarcinWilk

Domyślnie

Twoje zdjęcie nadaje się na billboard wielkości Pałacu Kultury, ....... ale z moją obróbką ,
    Jestem zadowolony z takiej wielkosci zdjecia na tym forum Kilka cennych uwag, podpowiedzi w obrobce... i jest gites...

Poranna herbatka.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

....... ale z moją obróbką , ... no może nie z obróbką, ..... bo tu jestem słabeuszem, ale ...... z pomysłem.
    A mnie się podoba tak jak jest! i tej wersji będę się trzymać... uwielbiam cukierkowe klimaty w wydaniu Seby!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów