Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Portland

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Efektowne, podoba się .
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Swietne, kadr, ktorego kazdy pozazdrosci.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Fajna fota. Dobrze pograłeś z falą ryzykując zalanie sprzętu, ale kto nie ryzyczy ten innych nie ćwiczy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Świetne zdjęcie Seba... gratki Super moment złapany!

Domyślnie

To sie nazywa , zlapac cudny moment No i ta latarenka , jak wisienka
    Przeswietny kadr!

Domyślnie

Udalo ci sie niesamowcie uchwycic moment,kadr jak najbardziej spoko,z tej fotki bije ekspresja...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Udalo ci sie niesamowcie uchwycic moment,kadr jak najbardziej spoko,z tej fotki bije ekspresja...
    Ekspresje swa wyrazilem zaraz po nastepnej fali ktora mnie przykryla... Ale nie bede cytowal
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiec tak.....
    Od gory zaczne......
    Wiec.....od gory do dolu jest znakomite

ART czy jestes tak pewien monitora naktorym ogladasz ze jest za jasno?? Juz ktorys z kolei post w ktorym zwracasz uwage na za jasne zdjecie.......po czym wpatruje sie w taka fote i nie widze ze jest za jasno......ale to MZ oczywiscie
    No kurde, masz rację oglądałem to na lapku LED. Sprawdziłem po Twoim poście na monitorze od kompa stacjonarnego i wszystko jest OK. Chyba dam sobie spokój oceniania na tym urządzeniu
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Świetny moment, ..... ale przy takirj dramaturgii zjechałym z nasyceniem, ...... niebo dramatyczne prawie b&w, dół ciemny, ....... sam sobie tak zrobię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    Świetny moment, ..... ale przy takirj dramaturgii zjechałym z nasyceniem, ...... niebo dramatyczne prawie b&w, dół ciemny, ....... sam sobie tak zrobię
    ..... nie tak jak myślałem, ale po pół litra irlandzkiej whisky wyszło mi tak

Pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów