Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Izabela

Domyślnie Izabela

modelka: Iza Kowalska

1.

2.

...łokieć ucięty... nogi wiec w sumie też
    komplet nie od kompletu

- enjoy ;]
    Ostatnio edytowane przez Nattaly ; 01-12-2009 o 00:51

Domyślnie

Chiałbym napisac cos dobrego o tych zdjeciach bo na to zasługuja, ale wszystko psuje ta bielizna. Ani ona ładna, ani z jednego kompletu. No sorry, ale dla mnie niszczy to odbiór Twoich zdjec. Czemu nie zadbalas o to???
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

dobór świadomy
    zadbałam o to - inaczej bym nie popełniła ani jednego ujęcia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nattaly Zobacz posta
    dobór świadomy
    zadbałam o to - inaczej bym nie popełniła ani jednego ujęcia...
    Możesz to uzasadnić?
    Idąc tym tokiem rozumowania, na 1-nce modelka mogła mieć do kompletu różowe kalosze.
    Ale fotka fajna, w kategoriach przymiarek do własciwej sesji.
    2-ka ze względu na: bielizna, cienie, dłonie, łokieć, półotwarte usta - dla mnie kosz.

Pyt. dodatkowe: bliskość modelki od tła (czytaj: ostre cienie) zapewne też starannie zaplanowane?
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 01-12-2009 o 03:35
    Canon-Foto-Klub
    C5D, S12-24, C24-70/2.8, C70-200/2.8IS
    Samsung NX10, NX30/2.0, NX18-55 OIS

Domyślnie

Ja za kolegami powyżej jeśli chodzi o skompletowanie bielizny. Natomiast jesli chodzi o wspomniane przez Mellana cięcia , cienie, dłonie (wtf - co z nimi nie tak niby? :P ), to ja nie mam kompletnie nic do zarzucenia. A czemu niby nie ciąć czy nie rzucać cieni? Bo zasady tego zabraniają? :P Od siebie dodam tylko, że Izy kompletnie tu nie poznałem
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Własnie też się zastanawiam co nie tak jest z dłońmi, łokciami?

I ciekaw jestem uzasadnienia dobranej bielizny (jeśli to faktycznie świadomy dobór).
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

A mnie się rzuciła w oczy inna rzecz. Mianowicie biały pas nad majtkami - efekt opalania?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Leatherface Zobacz posta
    A mnie się rzuciła w oczy inna rzecz. Mianowicie biały pas nad majtkami - efekt opalania?
    Nie sądzę aby to wynikało przez złe opalenie, choć innego racjonalnego powodu również podać nie potrafię.

Do Natalii - jak możesz, wytłumacz dlaczego taka a nie inna kompozycja bielizny u Izy? Od wczoraj główkuję co Tobą kierowało gdy kazałaś modelce coś takiego na siebie włożyć. Wyrażenie "dobór świadomy" jest zbyt okrojone, rozwiń Technicznie fajne. Przekaz? - tutaj nie tylko ja oddaje Tobie pole do popisu
    Ostatnio edytowane przez stachu321 ; 01-12-2009 o 12:46
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Oszczędny w słowach Awatar buntux
    Miasto
    Płock
    Wpisów
    1

Domyślnie

Mnie osobiście boli, że modelce się "skończyła" opalenizna i widać jej "drugie majtki".
    Do reszty nie mam uwag.
    XT4 + X100F + D750 (Sprzedane: Z6, F100 || Posiadane, ale nieużywane: D300s)

Domyślnie

NATTALY - zaraz będzie, że znów się czepiam
    foto 1 - bielizna !! - wiem kobiety kochają push ap (czy to się tak pisze?) ale nie do zdjęć, dla mnie to jak białe skarpetki do garnituru, foto fajne nie przesadzone z obróbką, naturalna modelka, jednak pozycja waląca się lekko w lewo przez co dla minie brak równowagi kadru i ta rysa pomiędzy ścianą a podłogą, tu się prosi tuszowanie w PS lub szara taśma klająca, co do opalenizny, ja się nie czepiam - bo skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że po zakończeniu lata ktoś jej będzie fotki robił i dobrze, że tego nie retuszowałaś, choć (podpowiadam są podkłady kryjące) ale OK
    co do foto 2 - nie podoba mi się kadr (cięcia i znów brak równowagi) obróbka (jak na jedynce widziałem kobietę to ty już tylko praca PS) - 2 bym nie pokazywał
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów