Szukaj
Chiałbym napisac cos dobrego o tych zdjeciach bo na to zasługuja, ale wszystko psuje ta bielizna. Ani ona ładna, ani z jednego kompletu. No sorry, ale dla mnie niszczy to odbiór Twoich zdjec. Czemu nie zadbalas o to???
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
dobór świadomy
zadbałam o to - inaczej bym nie popełniła ani jednego ujęcia...
Możesz to uzasadnić?
Idąc tym tokiem rozumowania, na 1-nce modelka mogła mieć do kompletu różowe kalosze.
Ale fotka fajna, w kategoriach przymiarek do własciwej sesji.
2-ka ze względu na: bielizna, cienie, dłonie, łokieć, półotwarte usta - dla mnie kosz.
Pyt. dodatkowe: bliskość modelki od tła (czytaj: ostre cienie) zapewne też starannie zaplanowane?
Ostatnio edytowane przez Mellan ; 01-12-2009 o 03:35
Ja za kolegami powyżej jeśli chodzi o skompletowanie bielizny. Natomiast jesli chodzi o wspomniane przez Mellana cięcia , cienie, dłonie (wtf - co z nimi nie tak niby? :P ), to ja nie mam kompletnie nic do zarzucenia. A czemu niby nie ciąć czy nie rzucać cieni? Bo zasady tego zabraniają? :P Od siebie dodam tylko, że Izy kompletnie tu nie poznałem![]()
Własnie też się zastanawiam co nie tak jest z dłońmi, łokciami?
I ciekaw jestem uzasadnienia dobranej bielizny (jeśli to faktycznie świadomy dobór).![]()
A mnie się rzuciła w oczy inna rzecz. Mianowicie biały pas nad majtkami - efekt opalania?![]()
Nie sądzę aby to wynikało przez złe opalenie, choć innego racjonalnego powodu również podać nie potrafię.
Do Natalii - jak możesz, wytłumacz dlaczego taka a nie inna kompozycja bielizny u Izy? Od wczoraj główkuję co Tobą kierowało gdy kazałaś modelce coś takiego na siebie włożyć. Wyrażenie "dobór świadomy" jest zbyt okrojone, rozwińTechnicznie fajne. Przekaz? - tutaj nie tylko ja oddaje Tobie pole do popisu
![]()
Ostatnio edytowane przez stachu321 ; 01-12-2009 o 12:46
Zwyczajny jak kiełbasa.
Mnie osobiście boli, że modelce się "skończyła" opalenizna i widać jej "drugie majtki".
Do reszty nie mam uwag.
XT4 + X100F + D750 (Sprzedane: Z6, F100 || Posiadane, ale nieużywane: D300s)
NATTALY - zaraz będzie, że znów się czepiam
foto 1 - bielizna !! - wiem kobiety kochają push ap (czy to się tak pisze?) ale nie do zdjęć, dla mnie to jak białe skarpetki do garnituru, foto fajne nie przesadzone z obróbką, naturalna modelka, jednak pozycja waląca się lekko w lewo przez co dla minie brak równowagi kadru i ta rysa pomiędzy ścianą a podłogą, tu się prosi tuszowanie w PS lub szara taśma klająca, co do opalenizny, ja się nie czepiam - bo skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że po zakończeniu lata ktoś jej będzie fotki robił i dobrze, że tego nie retuszowałaś, choć (podpowiadam są podkłady kryjące) ale OK
co do foto 2 - nie podoba mi się kadr (cięcia i znów brak równowagi) obróbka (jak na jedynce widziałem kobietę to ty już tylko praca PS) - 2 bym nie pokazywał
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Skontaktuj się z nami