Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Izabela

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Więc tak - co bym tu nie napisała i tak mnie zjecie
    Ale spokojnie - sprawia mi to nawet masochistyczna przyjemność.
    Tłumaczyć się nie będę, ale troszkę oświecę.

1st - to nie są zdj. wykonane do katalogu z bielizna.
    2nd - kobiety nie zawsze noszą skompletowaną bieliznę... ;]
    i dalej 3rd - przypuszczenie, że modelka przed chwila mogła zrzucić z siebie "jakiś" ciuszek ( bransoleta tez została - i?? )
    i np. dla większego zmieszania: 4th - majtki komponują się z kolorem makijażu, a cielisty push-up ( jak sama nazwa wskazuje) z ciałem :]

aaa i jeszcze
    5th - cienie owszem, modelka została celowo cofnięta pod ścianę
    6th - jaśniejszy pas to pozostałości po nierównej opaleniźnie

Reszty "grzechów" nie pamiętam...

Na tym kończę i pozdrawiam.

ps. nie bądźmy tacy sztywni w ramach

Domyślnie

Jest potencja w modelce i autorce, ale troche bardziej przemyslane zdjecia byc powinny.
    PS.
    Jakos nie trafia do mnie ze makijaz pasuje do majtek, a stanik do ciala. To jest dfzial moda-glamour, a to zobowiazuje.
    Ostatnio edytowane przez pinokio ; 01-12-2009 o 16:18

Domyślnie

To, że makijaż pasuje do kolokwialnie mówiąc 'gaci', to się zgodzę - trafnie dobrane kolorki, fajnie to wygląda. Ale na moje całą kompozycję zaburza ten push-up. Jak to mówią - kolory gryzą się ze sobą. Przyjmijmy, że Natalia pokazała typową modę "domową", bardziej subtelną i elegancką damę, która tak właśnie się prezentuje w swoim M-4 przed/po pracy. Kobitki lubią paradować w bieliźnie po chacie, nie koniecznie w pikantnej i pobudzającej zmysły. Czują się dzięki temu swobodnie. Przyjmując takie założenie ukazuje nam się obraz trafnej i przemyślanej kompozycji, krótko mówiąc przekładamy na "nasze" co autor miał na myśli.

Takich jak moja powyższa interpretacji będzie milion, albo nie będzie wcale. Wszystko zależy od tego czy ktoś widzi na zdjęciu gołą babę w staniku i gaciach na paskudnym tle, bo ma ochotę na podanie motywu fotki na tacy, albo potrafi w głąb przyjrzeć się zdjęciu i wydobyć z niego ukryty sens.

Powodzenia Panie i Panowie w interpretacji Moją już znacie :P
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Na MM już pisałem. Dopiszę i tu, bo nie wyczytałem tego w opisie tłumaczeń, że na 1 nogi są niedoświetlone. Mam takie wrażenie, na swoim ekranie, że lewa noga zlewa się czernią z tłem. Nie widać butów, ani stóp. Trochę mi to nie odpowiada. Szczególnie, że snop światła padał nad głową modelki, tak więc możnaby się pokusić o jego obniżenie celem rozświetlenia tych nóg. Ale generalnie, to ja bym się pokusił, nie wiem jak Ty

Edit:
    Teraz dopiero odczytałem wiadomość na MM. A tego BD'a nie można było odstawić? Lampa nie leżała chyba na ścianie Ale jak piszę, to nie znałem warunków technicznych jakie panowały w tametej sytuacji, to nie będę się już wypowiadał.

Ot takie moje zwrócenie uwagi
    Ostatnio edytowane przez Luźna gumka ; 01-12-2009 o 21:17
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Miałem coś napisać, ale...
    Canon-Foto-Klub
    C5D, S12-24, C24-70/2.8, C70-200/2.8IS
    Samsung NX10, NX30/2.0, NX18-55 OIS

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów