co tu napisać... piękne modelki, dobry pomysł na sesje, wyszło bardzo pro... bardzo dużo tu "sexu" pomimo tego, że w zasadzie nic nie widać... no to zabieram z podłogi swoją szczękę i idę z tego wątku... eee a może jeszcze popatrzę![]()
Szukaj
co tu napisać... piękne modelki, dobry pomysł na sesje, wyszło bardzo pro... bardzo dużo tu "sexu" pomimo tego, że w zasadzie nic nie widać... no to zabieram z podłogi swoją szczękę i idę z tego wątku... eee a może jeszcze popatrzę![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Brawa za zrealizowanie takiej sesji. Sam wiem że ciężko nawet małe sesje się organizuje więc mogę sobie wyobrazić trud dopięcia wszystkiego na ostatni guzik. Tutaj wiele zagrało a na dodatek zdjęcia świetne![]()
olender.me
C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8
ja tam się przyłączam do apelu prz3ma![]()
tu jedynie #7chociaż jeszcze stopy można by bardziej rozstawić...
światło ogólnie miłe w odbiorze.
reszta zdj. kuleje jedynie przez "grę modeli" - smutno, zbyt statycznie jak dla mnie (szczególnie model).
Jedynie Olga zdała egzamin, ale myślę, że to było do przewidzenia - dość znana twarz
PS. grat. dostania się do kasyna- nie jest łatwo.
U mnie pojawi się w nieco innym charakterze.
pozdrawiam
Cudowny set. Pierwsza klasa!
Witaj. Świetna robota, film też obejrzałem daje do myślenia ile pracy trzeba wnieść, aby można zrealizować taką sesję. Jak dla mnie 7 wymiata.
Gratulacje. Pozdrawiam Tomek.
D90, D5000, SB-900, 2XNikkor AF-S DX VR 18-105 f/3.5-5.6G,
Nikkor AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G, Nikkor AF 50 f1.4D.
A mnie też bardzo zaintrygowało to, że sesja robiona d70? Zawsze myślałem, że do takich zdjęć d700 to minimum![]()
Skontaktuj się z nami