Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Wypad do kasyna

Domyślnie

Żadnych uwag. Dobry poziom wszystkich prac!

Domyślnie

Ilekroć oglądam Twoje prace mam mieszane uczucia - z jednej strony rewelacyjne, idealnie doświetlone, dopracowane kadry, bardzo barwne, idealny WB, piękne modelki. Całość zawsze wygląda bardzo profesjonalnie i z powodzeniem mogła by lądować w prasie kolorowej, i to tej wysokiego sortu.

Z drugiej jednak z każdą sesją wpędzasz mnie w kompleksy :P
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za opinie i kometarze Cieszę się cholernie, że się podoba. Tym bardziej, że była lekka presja, kiedy uzmysłowiłem sobie ile pracy włożyła cała ekipa, a ja miałbym to skopać Jeszcze raz dzięki
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Dziękuje wszystkim za opinie i kometarze Cieszę się cholernie, że się podoba. Tym bardziej, że była lekka presja, kiedy uzmysłowiłem sobie ile pracy włożyła cała ekipa, a ja miałbym to skopać Jeszcze raz dzięki
    Nie dziękuj tylko wrzucaj inne zdjęcia środkowej modelki w ubiorze jak na zdjęciu nr 5

Domyślnie

Sesja pierwsza klasa. Widać pełen profesjonalizm i dbałość o szczegóły. Bardzo mi się podoba

Domyślnie

moje osobiste odczucia - na fotach 4 i 6 przydałaby się większa GO by ukazać w pełnej krasie mimikę całej trójki bo najciekawsze "granie" twarzą jest w rozmyciu. poza tym ogólnie najs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Nie dziękuj tylko wrzucaj inne zdjęcia środkowej modelki w ubiorze jak na zdjęciu nr 5
    A to pies na baby

Powtórzę się, rewelacja zdjęcia. Już nie będę tutaj ponawiał opinii na temat WB i kolorów, kadrów itd, ale zwrócę uwagę że jesteś jedną z nielicznych osób którym się chce łazić i męczyć z właścicielami lokali, niejednokrotnie podpisywać umowy, tylko po to aby mieć ciekawe miejsce i motyw pod zdjęcia. Przykład dla leniwych że nie samym plenerem człowiek żyje i nie należy płakać gdy przychodzi jesień z zimą tylko wziąć cztery litery i organizować, mobilizować się. Tak czy siak - gratulacje
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    A to pies na baby
    oj, sukienka mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    oj, sukienka mi się podoba
    chyba raczej przerwy miedzy materialem

lookash - kolejna super sesja! gratki!
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów