dobre
Szukaj
Żadnych uwag. Dobry poziom wszystkich prac!
Ilekroć oglądam Twoje prace mam mieszane uczucia - z jednej strony rewelacyjne, idealnie doświetlone, dopracowane kadry, bardzo barwne, idealny WB, piękne modelki. Całość zawsze wygląda bardzo profesjonalnie i z powodzeniem mogła by lądować w prasie kolorowej, i to tej wysokiego sortu.
Z drugiej jednak z każdą sesją wpędzasz mnie w kompleksy :P
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Dziękuje wszystkim za opinie i kometarzeCieszę się cholernie, że się podoba. Tym bardziej, że była lekka presja, kiedy uzmysłowiłem sobie ile pracy włożyła cała ekipa, a ja miałbym to skopać
Jeszcze raz dzięki
![]()
Sesja pierwsza klasa. Widać pełen profesjonalizm i dbałość o szczegóły. Bardzo mi się podoba![]()
moje osobiste odczucia - na fotach 4 i 6 przydałaby się większa GO by ukazać w pełnej krasie mimikę całej trójki bo najciekawsze "granie" twarzą jest w rozmyciu. poza tym ogólnie najs![]()
A to pies na baby
Powtórzę się, rewelacja zdjęcia. Już nie będę tutaj ponawiał opinii na temat WB i kolorów, kadrów itd, ale zwrócę uwagę że jesteś jedną z nielicznych osób którym się chce łazić i męczyć z właścicielami lokali, niejednokrotnie podpisywać umowy, tylko po to aby mieć ciekawe miejsce i motyw pod zdjęcia. Przykład dla leniwych że nie samym plenerem człowiek żyje i nie należy płakać gdy przychodzi jesień z zimą tylko wziąć cztery litery i organizować, mobilizować się. Tak czy siak - gratulacje![]()
Zwyczajny jak kiełbasa.
Skontaktuj się z nami