Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Moja walka z B&W

Jako ze po kalibracji B&W wyglada u mnie tak jak powinno......walcze z tym jak umiem!
    Prosze was o opinie o tej konwersji

Domyślnie

Jak dla mnie - BW super, jest kontrast, jest "czarno-ciemno-szaro-jasno-biało" ... czyli tak jak ma być.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Jest dobrze, przynajmniej na moim monitorze Jednie niebo bym ciachnął lekko, ale to tylko moja wizaj. Konwersja pasuje do tego zdjecia.

Domyślnie

wg mnie klasa podoba sie i nic bym nie ciachal:P
    Zbędny

Domyślnie

Grzegorz ja bym tego zdjęcia nie robił w b/w, są fotki które bardzo dobrze że tak powiem leżą w tym temacie, ale to miejsce ma dużo subtelności kolorystycznych, to delikatne swiatełko na zboczach lepiej podkreślić kolorem, mz. to zdjęcie niezbyt nadaje się do b/w - zresztą ja nie jestem specem od tego tematu może się mylę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Grzegorz ja bym tego zdjęcia nie robił w b/w, są fotki które bardzo dobrze że tak powiem leżą w tym temacie, ale to miejsce ma dużo subtelności kolorystycznych, to delikatne swiatełko na zboczach lepiej podkreślić kolorem, mz. to zdjęcie niezbyt nadaje się do b/w - zresztą ja nie jestem specem od tego tematu może się mylę
    Ot cenna uwaga.......ja tez wole to w kolorze....zreszta ja wole kolor!
    Chcialem sie dowiedzic co sadzicie o samej obrobce

Domyślnie

Nie wyznaję się na BW, ale jak dla mnie cienie są troszkę zbyt głębokie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ... Chcialem sie dowiedzic co sadzicie o samej obrobce
    Obróbka do B&W OK, jak słusznie zauważyli przedmówcy ta fotografia zdecydowanie nie nadaje się do konwersji w czerń i biel
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Pomijając to, że jak już tu zaznaczono ta fota na BW nie za bardzo się nadaje to po za niebem całkiem zgrabnie to wyszło. Niebo jak dla mnie jest za jasne/za blade...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów