mister, dzięki za odpowiedź, już jestem spokojniejszy choć niekoniecznie szczęśliwszy
Przełączaj sobie pola AF, zobaczysz, że za każdym razem linia biegnie od krawędzi wizjera, do akurat podświetlonego punktu AF. Jakoś to podświetlenie musi być zasilane, stąd i widoczna ścieżka tegoż zasilania.
Po jakimś czasie przestaniesz na nią zwracać uwagę.
Pozdrawiam!
Tomasz Zych tomzych.com
analogowiortodoksi.pl
Przełączaj sobie pola AF, zobaczysz, że za każdym razem linia biegnie od krawędzi wizjera, do akurat podświetlonego punktu AF. Jakoś to podświetlenie musi być zasilane, stąd i widoczna ścieżka tegoż zasilania.
Po jakimś czasie przestaniesz na nią zwracać uwagę.
melepeta ze mnie fociłem tylko z centralnym punktem i nie zauważyłem tego przy zmianach
gdybym przyuważył nie zadawałbym głupich pytań
znaczy się trzeba przywyknąć
roofman, przeprosiny przyjęte, ja w poniedziałek rano przed pierwszą kawą reaguję trochę zbyt impulsywnie
Zagrypiony D7200, Sigma 150-600 Sport, S 18-35 1.8, S 10-20 3.5, N35 1.8 i wskrzeszony Jupiter, pare(set) fotek
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami