Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Miejski plener

Domyślnie

Siodemka zdecydowanie odstaje od pozostałych zdjęć. Jakby wykonana przez innego fotografa. Świetnie wykorzystana miejscówka.
    Wg mnie był pomysł na plener, ale poza 7-mką, zabrakło pomysłu na poszczególne kadry. Bardzo sztywno to wygląda.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Nic innego jak nadal to, że potwierdzasz swoją klasę i umiejętności.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Lubię taką kolorystykę, a 7 bardzo fajna

Domyślnie

zdcydowanie 5 i 6 ... na 3'ce bardzo twarda obróbka kolorystyczna tej niebieskiej ściany "wygłusza" emocje z twarzy panny młodej - lecz jako całość mogą się podobać ...
    D700 | D300 | MB-D10 | N14-24/2.8 | N24-70/2.8 | N50/1.4 | 2xSB-800 ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin30UK Zobacz posta
    zdcydowanie 5 i 6 ... na 3'ce bardzo twarda obróbka kolorystyczna tej niebieskiej ściany "wygłusza" emocje z twarzy panny młodej - lecz jako całość mogą się podobać ...

Dziękuje za opinie wrzucę jednak jedna małą uwagę mianowicie nie ma tu tzn twardej obróbki po prostu podciągnięty kontrast. Z reguły staram się unikać tzn twardej obróbki i raczej proste zabiegi shopowe.
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Domyślnie

Wszystkie fajne, 5 i 7 bardzo bardzo mi się podobają. I duże kontrasty mi nie przeszkadzają, bo akurat ja takie lubię.

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia, moim zdaniem ten podbity kontrast zdecydowanie dodał uroku tym zdjęciom. Ja zaliczyłbym tą sesję do udanych. Gratuluję.
    ..aaa tak z ciekawości, te pierwsze czymś doświetlałeś?
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Generalnie wykorzystywałem światło zastane oświetlające most i do tego przy niektórych fotach posiłkowałem się blendą .

Cytat Zamieszczone przez gtad Zobacz posta
    Bardzo ładne zdjęcia, moim zdaniem ten podbity kontrast zdecydowanie dodał uroku tym zdjęciom. Ja zaliczyłbym tą sesję do udanych. Gratuluję.
    ..aaa tak z ciekawości, te pierwsze czymś doświetlałeś?
    Fotogacek
    Matryca,szkiełka i inne bibeloty
    Fotografia ślubna Poznań Zdjęcia dzieci

Uprawnienia umieszczania postów