Close

Strona 530 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3043048052052852953053153254058063010301530 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 291 do 5 300 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Pewnego dnia pewna starsza dama przyszła do Deutsche Bank z torbą pełną pieniędzy. Podeszła do stanowiska i poprosiła
    o prywatną rozmowę prezesem banku, gdyż chciała otworzyć konto,
    a "proszę zrozumieć, chodzi o wielka sumę pieniędzy"...
    Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkać się prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan.
    Prezes spytał o kwotę, jaką starsza pani zamierzała wpłacić. Ona zaś odpowiedziała, ze chodzi o 50 milionów EURO.
    Po czym otworzyła torbę, żeby go przekonać, iż tak jest w rzeczywistości.
    Naturalnie zaciekawiony prezes pyta o pochodzenie tych pieniędzy.
    Szanowna pani, jestem zaskoczony ilością pieniędzy, jaką ma pani przy sobie! Jak pani tego dokonała?"
    Klientka na to: Całkiem prosto. Zakładam się".
    Zakłada się pani? - pyta prezes - Ale o co?".
    Starsza pani odpowiada: O wszystko co możliwe. Na przykład mogę się z panem założyć o 25.000 EURO, że pańskie jaja są kwadratowe!
    Prezes zaśmiał się głośno i powiedział:
    Przecież to śmieszne! W ten sposób nie mogłaby pani nigdy tak dużo zarobić."
    Cóż, przecież powiedziałam, ze w ten sposób zarobiłam moje pieniądze. Byłby pan gotowy założyć się ze mną?"
    Ależ oczywiście odpowiedział prezes (w końcu szło o mnóstwo pieniędzy)- zakładam się o 25.000 EURO, że moje jaja nie są kwadratowe."
    Starsza pani odpowiada: "Zakład stoi, ale ponieważ stawką są duże pieniądze, czy mogę przyjść jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, żeby sprawdzić naocznie i przy świadku?" "Jasne", prezes wykazał zrozumienie.
    Całą noc prezes był niesamowicie nerwowy i spędził wiele godzin na sprawdzeniu, czy jego jaja znajdują się w swojej dotychczasowej formie.
    Z jednej i drugiej strony. W końcu przy pomocy głupiego testu osiągnął 100- procentową pewność. Wygra ten zakład! Następnego ranka o 10.00 przyszła starsza dama ze swoim prawnikiem do banku.
    Przedstawiła sobie obu panów i powtórzyła, iż chodzi o zakład, którego stawka jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptował zakład, iż jego jaja nie są kwadratowe.
    W celu przekonania się o tym fakcie, poprosiła go dama o opuszczenie spodni. Prezes opuścił spodnie. Starsza pani nachyliła się, spojrzała uważnie i spytała ostrożnie, czy może dotknąć jaj.
    No dobrze - odpowiedział prezes. - 25.000 EURO są tego warte i mogę zrozumieć, ze chce się pani do końca przekonać."
    Starsza pani ponownie się nachyliła i wzięła "piłeczki" w swoje dłonie.
    Wtedy prezes zauważył, że prawnik zaczyna uderzać głową w ścianę. Prezes pyta więc kobietę: "Co się stało z tym pani prawnikiem?"
    Na to ona: Nic, założyłam się z nim tylko o 100.000 EURO, że dzisiaj o godz. 10.00 będę trzymała w dłoniach jaja prezesa Deutsche Bank"
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

z joemonstera
    taliban girlband

Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Pewna panienka z tzw. prowincji namiętnie kochała kino. Cały ten filmowy świat kusił tak mocno, ze postanowiła zostać aktorka. Nie była zbyt rozgarnięta, wiec nie wiedziała jak się do tego zabrać. Ktoś znajomy poradził jej:
    - Skontaktuj się z Polańskim, ten podobno lubi pomagać dziewczynom...
    Któregoś dnia będąc w Warszawie udała się do Polsatu. Zagubiona wśród wielu ludzi w budynku, nie wiedziała gdzie iść. Korytarzem akurat przechodził jakiś młody facet z wielkim statywem na plecach. Wyglądał na ważnego, wiec panna zagaduje:
    - Przepraszam pana, bardzo zależy mi na rozmowie z Romanem Polańskim. Czy mógłby mi pan pomóc?
    - Dziewczyno, Polański mieszka we Francji i załatwienie takiej rozmowy to co najmniej 300 złotych. Masz tyle!?
    Panienka:
    - Nie mam żadnych pieniędzy, ale zrobiłabym wszystko aby porozmawiać z panem Polańskim.
    - Wszystko??
    - Tak... Wszystko!!
    Po takim oświadczeniu, facet każe dziewczynie iść za sobą. Wchodzi do najbliższego pustego pokoju i mówi do niej:
    - Zamknij drzwi i chodĽ tu.
    Zrobiła to, co powiedział. A on wtedy:
    - Klękaj na kolana i otwórz ten zasuwak.
    Otworzyła.
    - Wyjmij to co tam jest.
    Wyjęła, trzymając rzecz w obu rękach. Wtedy facet powiedział:
    - Dobra, zaczynaj.
    Dziewczyna zbliża usta i cichutko:
    - HALO... PAN ROMAN???

Druga w nocy. Do drzwi Romana Giertycha puka facet.
    - Czego pan chce o tak późnej porze?
    - Chcę wstąpić do Ligi Polskich Rodzin i to od zaraz.
    - Panie, jest druga w nocy! Przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego,
    to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu.
    - Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz. Zdjęcie mam przy sobie...
    - Ale panie, daj pan spokój. Nie mam w domu druków, pieczątek... Przyjdź pan rano do biura.
    - Nie ruszę się stąd, do rana będę stał aż zostanę członkiem LPR!
    Facet przekomarzał się tak przez godzinę, w końcu Giertych zmiękł, wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty, gość je wypełnił, otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu, gdy Giertych zatrzymał go i pyta:
    - Dlaczego panu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Ligi Polskich Rodzin?
    - A bo, panie, to było tak: wróciłem wcześniej niż było planowane z delegacji, wchodzę do domu, patrzę: żona bzyka się z sąsiadem.
    Wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się, z dwoma facetami na raz, z czego jeden był Murzynem. Wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem więc na środku mieszkania i wrzasnąłem na całe gardło:
    - To ja wam, k...a, teraz wstydu narobię!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Swoop Zobacz posta
    Zbierasz moja szczeke z podlogi... I sponsorujesz psychologa, ktory odwiedzie mnie od pomyslu zycia o chlebie i wodzie przez najblizsze 142 lata...
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Zbierasz moja szczeke z podlogi... I sponsorujesz psychologa, ktory odwiedzie mnie od pomyslu zycia o chlebie i wodzie przez najblizsze 142 lata...
    czy ja wiem czy jest sie czym tak podniecać? Znaczy wiem wiem, Bugatti i tego, ale IMHo to jest przerost formy nad treścią. "Luksusowa sportowa limuzyna" do mnie nie przemawia, bo nie uznaję takich hybryd - albo coś jest sportowe, albo luksusową limuzyną. Nawet dysponując odpowiednią kasą, chyba kupiłbym coś ze stajni Koenigsegg, a nie bardzo drogiego, ale jednak Volkswagena.
    Bugatti dla mnie skończyło się na modelu EB110.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

E tammm... a może zgłoś zgłoś się do następnej edycji "mam marzenie"
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Nie no, luz... Ja osobiscie tez bym nie kupil czegos takiego bo gdzie bym zmiescil lodowke czy pralke? Dla mnie auto musi miec walory uzytkowe, nastepne bedzie kombi ze stajni saaba (jak obecny saab mi umrze)
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Nie no, luz... Ja osobiscie tez bym nie kupil czegos takiego bo gdzie bym zmiescil lodowke czy pralke? Dla mnie auto musi miec walory uzytkowe, nastepne bedzie kombi ze stajni saaba (jak obecny saab mi umrze)
    Oooo, to ja pisze PW.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Strona 530 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3043048052052852953053153254058063010301530 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów