Close

Strona 30 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20282930313240801305301030 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

no z tego zrodla wynika, ze najbardziej absurdalne teksty juz sa dopisane przez kogos innego (oryginalny wywiad konczy sie na "przeciez w drugim wagonie nie ma motorniczego...")

chociaz i tak tekst "o tak, uciec jest najprosciej, a przeciez trzeba intwerweniowac" jako argument za nieprzesiadaniem sie jest boski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    no z tego zrodla wynika, ze najbardziej absurdalne teksty juz sa dopisane przez kogos innego (oryginalny wywiad konczy sie na "przeciez w drugim wagonie nie ma motorniczego...")

chociaz i tak tekst "o tak, uciec jest najprosciej, a przeciez trzeba intwerweniowac" jako argument za nieprzesiadaniem sie jest boski
    rzecznik MKP musi być wielbicielem Monty Pythona, bo żeby to na poważnie to nie wierzę...
    na szczęście ja rzadko korzystam z tramwaju...

warto też poczytać sobie przydługą dyskusję na forum - tytuł "palanta roku" przyznany
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

A tu coś dla Poznaniaków:

Po czym poznać Poznaniaków w Londynie?
    Po tym jak się witają: How do you do, tej.

Domyślnie

A jak wyglądają relacje damsko-męskie w Warszawie?

Nieciekawie, bo z jednej strony Wola i Ochota, ale z drugiej Bródno i Włochy...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Dlaczego Św. Mikołaj nie może mieć dzieci ?
    Ponieważ:
    - nosi wory na plecach
    - ma krzywą laskę
    - spuszcza się przez komin

Domyślnie

no to skoro jest już na dnie, to ja odkopię stary niesmaczny dowcip
    przeglądałem czy nie wystąpił, ale jakoś nie specjalnie znalazłem(może nie specjalnie szukałem) a może sam już go pisałem, ale mam sklerozę?

Siedzą przy flaszeczce czterej mundurowi. Rozmowa zeszła na kobiety... żony...karierę zawodową.
    Moja - mówi pierwszy - to jest na kursie podchorążych w (powiedzmy) Kętrzynie.
    E tam, moja - mówi drugi - pojechała na kurs oficerski (powiedzmy) do Koszalina!
    A moja - mówi trzeci - pojechała na misję do Iraku, jest szefem zaopatrzenia!
    A moja - podsumowuje czwarty - ... jest w domu i sam ją dymam.
    "PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"

Domyślnie

Siedzi trzech budowlańców na moście, mają przerwe na śniadanie.
    Pierwszy:
    - Jak mam kanapkę dziś znowu z serem żółtym to skocze z mostu.
    Otwiera, patrzy a tu z serem żółtym i skacze z mostu.
    Drugi:
    -Jak mam kanapkę znowu z kiełbasą wiejską to skacze.
    Otwiera, a tam kanapka z kiełbasą.
    Trzeci sobie myśli:
    -A jak ja mam znowu ze smalcem to też skacze.
    Otwiera... a tam kanapka ze smalcem i skoczył.

Kilka dni później żony facetów się spotykają...
    -Jakbym wiedziała, że nie lubi z serem to bym mu zrobiła z czymś innym.
    -Nigdy nie mówił, że nie lubi z kiełbasą...
    -A ja tym bardziej nie rozumie, mój mąż zawsze sobie sam kanapki robił....

Domyślnie

Na autokar z japońskimi turystami napadła kilkuosobowa grupa zamaskowanych przestępców. Policja dysponuje ponad 300 zdjęciami bandytów
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Krótki dowcip tematyczny, zasłyszany w Antyradiu - pewnie nie dla wszystkich śmieszny...
    Szpital, odprawa oddziału, atmosfera gorąca, starzy, młodzi, lekarze, lekarki... Nagle jedna z młodych lekarek zrywa się:
    - Panie ordynatorze, ale ja zapomniałam pieczątki...
    - Koleżanko! Przychodzi pani do pracy bez najważniejszego narzędzia pracy lekarza?
    - Myślałam, że najważniejszym narzędziem pracy doktora jest głowa - burknęła urażona.
    Palec ordynatora spoczął na karcie choroby:
    - Koleżanko, niech pani podejdzie i pier...nie tu głową...
    d200 z bandingiem i jakieś tam różne winietujące szkiełka z aberacjami i dystorsjami...

Strona 30 z 1948 PierwszyPierwszy ... 20282930313240801305301030 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów