Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Zabawa

Domyślnie

te zdjęcia są nieostre. Dodatkowo odbiór psują cienie rzucane przez modelkę (może powieś przynajmniej jakieś prześcieradło z drugiej strony celem zmniejszenia ich intensywności). Buty to chyba jakieś lakierki bo widać na nich mocne refleksy (do zatuszowania w PS). Na fotce gdzie modelka siedzi na krześle stopy zrobiły dziwny mało estetyczny wygibas. Tyle na szybko rzuciło mi się w oczy.
    d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka

Domyślnie

Nieostre? :O
    Sa ostre. byc moze nie ogladas zich na pelnej rozdzielczosci i dlatego wydaja Ci sie nieostre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szatanek Zobacz posta
    Nieostre? :O
    Sa ostre. byc moze nie ogladas zich na pelnej rozdzielczosci i dlatego wydaja Ci sie nieostre.
    Po zmniejszeniu dla wymogów forum konieczne jest wyostrzenie zdjęć
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ciemno, i ogólnie takie jakieś pstryki.

3- głowa ją bolała?
    9- najsympatyczniej wygląda
    nosce te ipsum

Domyślnie

Zdjecia wysokosc max 540 a szerokosc max 680.
    Wyostrzone. sa ostre.

Domyślnie

Moje nowe

10

11

12

13

14

15

16

Miłego oglądania i liczę na konstruktywną krytykę.

Pozdrawiam
    Szat.

Domyślnie

Drugi zestaw zdecydowanie lepszy. Podoba mi się 12-tka i górne zdjęcie z 13-tki. Powinnaś/Powinieneś założyć jednak drugi wątek. Pozdrawiam.

Domyślnie

Dokonaj lepszej selekcji (to też ważne) i pokaż zdjęcia w rozsądnym rozmiarze. Będzie o wiele przyjemniej i nam i tobie. Poczytaj regulamin - mniej zdjęć w wątku, ale lepiej przygotowane. Zdjęcia najlepiej zmniejszać do maks. 1000 w poziomie i maks. 900 w pionie. Wyostrzyć po zmniejszeniu (lub w jego trakcie), inaczej będą nieostre (oczy). Na razie najlepszy pod każdym względem jest numer 16.

Domyślnie

Niedawno kupiłem pierwszą SB-600, chyba ją sprzedam, to zdaje się nie moje zainteresowania... Na kilku fajnie połapane światła... I trzeba poprawić linki, bo paru nie widać.

Uprawnienia umieszczania postów