Szukaj
te zdjęcia są nieostre. Dodatkowo odbiór psują cienie rzucane przez modelkę (może powieś przynajmniej jakieś prześcieradło z drugiej strony celem zmniejszenia ich intensywności). Buty to chyba jakieś lakierki bo widać na nich mocne refleksy (do zatuszowania w PS). Na fotce gdzie modelka siedzi na krześle stopy zrobiły dziwny mało estetyczny wygibas. Tyle na szybko rzuciło mi się w oczy.
d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka
Nieostre? :O
Sa ostre. byc moze nie ogladas zich na pelnej rozdzielczosci i dlatego wydaja Ci sie nieostre.
Ciemno, i ogólnie takie jakieś pstryki.
3- głowa ją bolała?
9- najsympatyczniej wygląda
nosce te ipsum
Zdjecia wysokosc max 540 a szerokosc max 680.
Wyostrzone. sa ostre.
Drugi zestaw zdecydowanie lepszy. Podoba mi się 12-tka i górne zdjęcie z 13-tki. Powinnaś/Powinieneś założyć jednak drugi wątek. Pozdrawiam.
Dokonaj lepszej selekcji (to też ważne) i pokaż zdjęcia w rozsądnym rozmiarze. Będzie o wiele przyjemniej i nam i tobie. Poczytaj regulamin - mniej zdjęć w wątku, ale lepiej przygotowane. Zdjęcia najlepiej zmniejszać do maks. 1000 w poziomie i maks. 900 w pionie. Wyostrzyć po zmniejszeniu (lub w jego trakcie), inaczej będą nieostre (oczy). Na razie najlepszy pod każdym względem jest numer 16.
Niedawno kupiłem pierwszą SB-600, chyba ją sprzedam, to zdaje się nie moje zainteresowania... Na kilku fajnie połapane światła...I trzeba poprawić linki, bo paru nie widać.
Skontaktuj się z nami