Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Deski dwie...

Domyślnie

Tu,poza filtrem UV nie ma nic innego...odrobina softu...chciałem pokazać ciekawą ,autentyczną kolorystykę,a tu masz...babo placek.....
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 11-11-2009 o 19:37 Powód: literówka
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Nieee,sporo tu takich się przewija,kompletnie odjechanych chmur.....i nikt nie narzeka... A ja chciałem pokazać ciekawy kolor tychże....
    problemem fotki nie sa same chmury, ale to ze gorna polowa zdjecia i dolna kolorystycznie pochodza z zupelnie innych planet... i ich laczne zestawienie kompletnie ze soba nie wspolgra...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    problemem fotki nie sa same chmury, ale to ze gorna polowa zdjecia i dolna kolorystycznie pochodza z zupelnie innych planet... i ich laczne zestawienie kompletnie ze soba nie wspolgra...
    Są zjawiska na niebie i ziemii,o których filozofom się nie śniło.....skończyły mi się argumenty...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

,autentyczną kolorystykę,

Autentyczną ? No chyba nie wierzysz w to co mówisz, bo ja nie wierze, że te chmury tak wyglądały w rzeczywistości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Autentyczną ? No chyba nie wierzysz w to co mówisz, bo ja nie wierze, że te chmury tak wyglądały w rzeczywistości
    No comments,no more.....
    Nie mam siły tłumaczyć,że nie jestem wielbłądem,chociaż tu http://forum.nikon.org.pl/showthread...=120822&page=3 twierdzilem coś przeciwnego....
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 11-11-2009 o 19:25
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

mnie się podoba to lajtowe zdjęcie i nie jest to TWA - widać na niebie właśnie na tych chmurkach że są podświetlone słońcem takim przedwieczornym (to tak jak w Irlandii liliowe niebo, dopóki nie zobaczyłem to wydawało mi się to dziwne na zdjęciach z tej wysepki )

Domyślnie

nie jest to TWA
    ...a co ja takiego przeskrobałem,że nie....?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Takie trochę odrealnione, ale ja tu widzę plusów dodatnich znacznie więcej niż plusów ujemnych . Po prostu podoba mi się tak przedstawiony krajobraz.
    Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 11-11-2009 o 19:41
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Takie trochę odrealnione, ale ja tu widzę plusów dodatnich znacznie więcej niż plusów ujemnych . Po prostu podoba mi się tak przedstawiony krajobraz.
    Mówisz o szarej połówce... interesuje mnie jej stan: stały czy ciecz?
    Zdecydowanie ciecz...."Grey Goose"....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Zdecydowanie ciecz...."Grey Goose"....
    Słyszałem, że po niej człowiek zaczyna się szarogęsić...?
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów