Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Deski dwie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ekolog Zobacz posta
    kadr i kolory fajne ( poza niebem - strasznie sztuczne) -ale może ja sie nie znam - odnośnie pierwszego
    Pozdrawiam
    Miałem już nie komentować....co poradzę,że tak "trafiłem" ?......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Świetny landszaft Jestem na tak!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Fajny kadr, ladnie pokazane. Co do nieba - wolalbym gdyby bylo bardzij biale, ale nie jest to kwestia krytyczna dla tej fotografii. Bardzo ladnie jest.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Fajny widoczek, przyjemny dla oka. Miło się go ogląda gdy na dworze zimno i buro.
    A co do nieba, jest jakie jest, jakie było. Przecież wszystko zależy od tego jak zaświeci.
    Czy zawsze musi być ono takie akuratne z nieskazitelnie białymi chmurkami ?

Domyślnie

Ktoś już pisał o ciemnicy w lewym lesie?
    Ciut rozjaśnić i gra gitara. Fajna pocztóweczka będzie

Domyślnie

...a było trzeba zrobić normalnie , standardowo , nudnie i byłyby achy i ochy .... ale topik krótszy .
    Fota jak najbardziej .
    Nikon i parę szkiełek

Cool

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    ...a było trzeba zrobić normalnie , standardowo , nudnie i byłyby achy i ochy .... ale topik krótszy .
    Fota jak najbardziej .
    Tak zrobię,zachowując tonację "okresu niebieskiego",ale inny "cyk"....Zazuli dziękuję za uwage,faktycznie było zbyt ciemno...
    Kiedyś zarzucono mi brak poziomu,poziomu horyzontu,na podstawie....podstawy chmur. Może ta osoba tu wejdzie i sobie wyprostuje,mając podstawę chmur za bazę.....
    Ostrzegam...zdjęcie "wyprane" do granic "realności"....może teraz wyda się realne,ale to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.Tam tak nie było.....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

1 fajna i niebo akurat mnie odpowiada ostatnia odsłona, czyli 3 bardzo podoba mnie się kadr . Na 3 ten las
    nie za bardzo świeci?
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Są zjawiska na niebie i ziemii,o których filozofom się nie śniło.....skończyły mi się argumenty...

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów