Szukaj
Świetny landszaftJestem na tak!
Fajny kadr, ladnie pokazane. Co do nieba - wolalbym gdyby bylo bardzij biale, ale nie jest to kwestia krytyczna dla tej fotografii. Bardzo ladnie jest.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Fajny widoczek, przyjemny dla oka. Miło się go ogląda gdy na dworze zimno i buro.
A co do nieba, jest jakie jest, jakie było. Przecież wszystko zależy od tego jak zaświeci.
Czy zawsze musi być ono takie akuratne z nieskazitelnie białymi chmurkami?
Ktoś już pisał o ciemnicy w lewym lesie?
Ciut rozjaśnić i gra gitara. Fajna pocztóweczka będzie
...a było trzeba zrobić normalnie , standardowo , nudnie i byłyby achy i ochy .... ale topik krótszy.
Fota jak najbardziej.
Nikon i parę szkiełek
Tak zrobię,zachowując tonację "okresu niebieskiego",ale inny "cyk"....Zazuli dziękuję za uwage,faktycznie było zbyt ciemno...
Kiedyś zarzucono mi brak poziomu,poziomu horyzontu,na podstawie....podstawy chmur.Może ta osoba tu wejdzie i sobie wyprostuje,mając podstawę chmur za bazę.....
Ostrzegam...zdjęcie "wyprane" do granic "realności"....może teraz wyda się realne,ale to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.Tam tak nie było.....
Pozdrawiam
Andrzej.
1 fajna i niebo akurat mnie odpowiadaostatnia odsłona, czyli 3 bardzo podoba mnie się kadr
. Na 3 ten las
nie za bardzo świeci?
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami