Szukaj
ta rybka na 8.47, to ona czegoś nierówno musi ogonem machła...
![]()
nie przejmujcie się
efekt motyla (to przejdzie)
obleci glob i za jakiś czas tej latarni tu już nie będzie
![]()
Mnie się podoba - ładny, elegancki kadr![]()
Janku to się chyba nie zrozumieliśmy. Przecież ja nie kwestionowałem koloru tej pracy, a jedynie chciałem uzasadnić, wyjaśnić Amadeuszowi, różnicę w intensywności nasycenia poszczególnych elementów fotografii (oczywiście moim zdaniem).
Uważam te kolorki za bardzo naturalne (jak na wszystkich Twoich pracach zresztą). A stwierdzeniem, że światło robi tu grę kolorów, chciałem napisać, że to tylko i wyłącznie perfekcyjne potraktowanie warunków które zastałeś i późniejszej obróbki. Mam nadzieję, że wyjaśniłem z grubsza o co mi chodziło w poście.
Serdecznie pozdrawiam.
P.S. Zdaję sobie sprawę z miejsca w którym jestem, ze swojego małego doświadczenie i dlatego nawet nie ośmieliłbym się krytykować prac Twoich i bardziej doświadczonych kolegów, które są dla wzorcem do naśladowania i nauki. Krytki to na razie mi potrzeba i to takiej konstruktywnej
.
PABLOOK - całkowicie się nie zrozumieliśmy to dość obszerne wyjaśnienie jest adresowane do Amadeusza poza tym jeżeli uwagi są trafne to trzeba je przyjąć z pokorą, ja jako autor często bronię swoich racji ale jezeli uwaga jest zasadna ......to dlaczego mam się nie przyznać do błędu
się mnie podobuje
Z jednym malusim ale - kadrowałbym pod większym kątem żeby cypelek na końcu był bardziej po lewej
Świetnie jak zawsze z resztą - no prawie![]()
Kompozycyjnie bardzo ciekawy obraz. Post-procesing też Ci się udał. Ogólnie - przykuwa oko. Gratuluję!