Dobre kolorki Janku, a i kadr choć w sumie klasyczny to mocno przemyślany.
Glony są OK jak najbardziej.
Szukaj
Dobre kolorki Janku, a i kadr choć w sumie klasyczny to mocno przemyślany.
Glony są OK jak najbardziej.
Co tu dużo pisać. Kadr, kolory (jak dla idealny materiał do nauki)
Kolory - pierwsza klasa. Bardzo dobre ujęcie...![]()
WciągająceFajne zdjęcie i miejsce.
Harb, nad Bałtykiem to dawno... Fota niemal czarno-biała a tu takie jaskrawościnawet tam w oddali jakaś budka się też ostro zagloniła. Ja nie daje wiary w taki kolor zieleni na tym zdjęciu, nie ma bata
Nie chodzi mi o poprawianie koloru bo sam poprawiam ale tu jest dysproporcja, która mnie osobiście razi. Natomiast widzę, że większości się podoba czyli ok.
red light, dark room...
Co do koloru, to to zdjęcie ma w sobie dużo światła po prostu.
(Moim zdaniem oczywiście)
ten fragment portowego we/wy W Gdańsku w Górkach Zachodnich (port jachtowy) był nie dawno remontowany
spójrz na kamienie w tym wątku
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=111415
nie zdażyły się pokryć "morską patyną" (zdjecia pochodzą z tego samego plenerku) tłumaczyłem kiedyś w wątku zdajsie użytkowniczce Barbi dlaczego ta latarnia na samym końcu falochronu tak intensywnie daje po oczach, a wcześniej zdajsie _ Tomek_ pytał mnie o kolor latarni w porcie Gdańskim (też taki żarówiasty) otuż powtórzę raz jeszcze od niedawna w myśl przepisów UE urządzenia sygnalizacyjne portów morskich i nie tylko maluje się specjalnymi farbami które maja niesamowitą kolorystykę widoczną z bardzo daleka z wiadomych powodów (ja sadzę że są to farby fluorescencyjne) zresztą powiem Ci szczerze ze ja podchodzę do tego inaczej - albo się podoba zdjęcie albo nie, po prostu
pozdrawiam![]()
po lewej stronie nad horyzontem morze ma dziwny uskok... czyzby statek przeszkadzal i go stepelkiem?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami