OGÓŁEM CZUJĘ SIĘ BARDZO ZNIESMACZONA..
nie jestem długo na tym forum.. ale odważyłam się wystawić kilka zdjęć.. liczyłam na konstruktywne uwagi.. chyba jak każdy, kto wkleja swoje zdjęcia
co lubię w tych zdjęciach? naturalność fotografowanej, spontaniczność, dynamikę.. niestandardowe kadry mam sentyment do tych zdjęć.. zrobiłam je ok 3 może 4 lata temu.. może wrzuciłam fotki nie w tą katygorię.. ale moim zdaniem to też jest portret.. Portret nie musi wyglądać jak w renesansowym malarstwie.. to nie są jedyne prace, które zrobiłam i od tamtego czasu wiele się nauczyłam..
w większości powyższe komentarze nie są NIC NIE WARTE.. w regulaminie jest wiele napisane na temat treści postów.. odsyłam niektórych do lektury.. cenię konstruktywną krytykę.. myślę, że niektórzy skupiają się za bardzo na obróbce.. nie każdemu musi sie podobać to co wystawiłam.. macie do tego prawo i kiedy napiszecie że do Was to nie trafia to zrozumiem.. ale nie zniechecajcie ludzi.. wydaje mi się, że tak profesjonalista, jak i amator może tu pokazać swoje zdjęcia.. jednak nie jestem za zbędną wazeliną..
nie mam wiele czasu aby obserwować wszystkie wątki, ale kilka odwiedzam, bo lubię oglądać prace innych, one inspirują.. zauważyłam jednak taka tendencje, że zdjęcia zrobione w studiu, wymodelowane, koniecznie zaplanowane i wyreżyserowane są w wiekszości pozytywnie oceniane choć często banalne.. myślę, że niektórzy powinni się otworzyć na nowe pomysły..
fotografią zajmuję się dość długo.. cyfrowy aparat mam od ok roku.. oprogramowanie - znam na przyzwoitym poziomie, wrzucam tu moje stare zdjecia i nowsze.. bo jestem ciekawa zdania innych.. obiektywnej opinii..
mam nadzieje, że będziecie mieli jeszcze okazje ocenić pozytywnie moje zdjęcia..
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami