Szukaj
Potraktują odklejające się gumy w ten sposób, czy nie?Na początek prosimy o zgłaszanie napraw objętych gwarancją na terytorium Polski - napraw gwarancyjnych. Warunki udziału w akcji to: Uszkodzenie kwalifikuje się do naprawy gwarancyjnej (w myśl regulaminu gwarancji)
Pozdrawiam
wg mnie serwis powinien, nie wiadomo jak podejdzie do tego fotopolis , ale wcale nie trzeba tego robic przez fotopolis, mozna założyc ze po 13 listopada serwis uprzedzony o kontroli będzie sie uwijał - wiec jak ktos ma cos do zalatwienia.... gumy, czyszczenie to wydaje mi sie ze najlepiej wtedy![]()
Puszki i słoiki...
Racja. Niech się ktoś zgłosi z odłażącymi gumami na gwarancji. Być może spowoduje to jednoznaczną odpowiedź czy gwarancja obejmuje te gumy i wyrok orzeczony przez Fotopolis będzie wykładnią.
Pozdrawiam
Akcja, ktora ma na celu zamydlenie oczu i rozejscie sie problemu po kosciach. Czemu ma sluzyc naglosnienie akcji? Jaki jest sens mowienia glosno: "uwaga, przyjedziemy do Was. Przygotujcie sie". Teraz kazdy serwis foto bedzie wital uzytkownika z otwartymi ramionami. Buzi, kwiaty, dywan, kawa, 10 minut i gotowe. I tak przez kilka dni, bo akcja ma swoj poczatek i koniec. A potem laurka na Fotopolis, ze np. taki Nikon to jest swietny. I co teraz robi sam serwis albo jego PR agency? Napisze oficjalny komentarz, ze wszystko jest super, a PNS i kazda inna wypowiedz to belkot. No przeciez taki portal dziennikarski nie klamie. I bedzie gitara. Kazdy sie ucieszy, problem nagle przestanie istniec, a kazdy kto temu przyklasnal dostanie sprzecik do testow. Zobaczcie sobie skad Fotopolis ma sprzet do testowania, a skad takie Optyczne. Podpowiedz: w wiekszosci przypadkow ten pierwszy od producenta, a ten drugi od niezaleznego sklepu. I tak to sie kreci, tu sie poklepie po plecach, tam sie cos dorzuci. A ciemny lud to kupi!
Wiesz, muszę ci przyznać, że nie myślałem o tym w tym aspekcie.
Podejrzewałem, że serwisy mogą nagle miłe dla klienta, ale faktycznie, ta akcja nie ma większego sensu.
Tylko widzisz, gdyby tego nie napisali, nie mieli by jak zebrać osób chętnych do wzięcia udziału w tym programie.
Może będą miłe, ale jeśli problemem jest niewystarczające zatrudnienie w serwisach, to nie będą w stanie poprawić terminowości i jakości napraw.Zamieszczone przez mini21
Chyba, że naprawy oddane w 13 listopada będą robić "na cito" jako pierwsze, a te, które leża w serwisie już 2 miesiące jeszcze trochę poczekają.
Stary, stana (nie napisze na czym), zeby przez tydzien, dwa, miesiac zrobic wszystko na tip top.
Jakby Fotopolis chcial poprowadzic akcje rzetelnie, to napisalby na forum watek jako uzytkownik "incognito" a potem juz na PW wszystko szczegolowo wyjasnil.
Nie traktujmy sie jak dzieci. "Niewidzialne" akcje przeprowadzanie sa w kazdej dziedzinie. Nawet nie wiesz, czy w restauracji siedzisz obok "testera" czy zwyklego, niby niezadowolonego klienta. Pomysl sobie co robia restauracje w Twoim miejscie, jesli firma opiniotworcza wydaje komunikat "Uwaga. Przez tydzien testujemy restauracje w miejscie xxxxxxxxx". Zdziwilbys sie, ze w barze mlecznym jest taka mila obsluga i takie swietne posilki.
Skontaktuj się z nami