o ile cala akcja nie jest ustawiona przez nikona![]()
Szukaj
o ile cala akcja nie jest ustawiona przez nikona![]()
Dokładnie o tym samym pomyślałem![]()
No wlasnie.
Powiem tak: wyslano maila do praktycznie wszystkich duzych portali w Polsce. Tylko Optyczne odpisalo. Inni nawet nie odpowiedzieli "nie, spadajcie na drzewo". A Fotopolis nie dosc, ze nie odpisalo, to na forum zaczelo pisac, ze nikt nic do nich nie pisal. Jak napisalem im dokladna date, godzine i nazwiska redaktorow, do ktorych zostal wyslany mail (nie jeden!), to dopiero odpowiedzili, ze przegapili...
No to ja mowie do swoich pracownikow: Priorytetem jest naprawda sprzetu, ktorego data zgloszenia zawiera sie miedzy (a niech bedzie miesiac) 13 pazdziernika do 13 listopada. Przed i po nalezy zostawic po Nowym RokuZamieszczone przez fotopolis.pl
Dodatkowo bedzie premia, a potem dwa miesiace urlopu
To tak zartem, ale wiemy jak bedzie. Olympus nie musial organizowac akcji, aby uzytkownicy pisali o nim pozytywnie.
ps. Mam tez dwa laptopy roznych marek. Przy kupnie kierowalem sie tylko cena. Oba mi sie zepsuly (w roznych odstepach czasu). W pierwszym przypadku serwis byl koszmarem (lacznie z proba oszukania mnie), a drugi to bajka. Dzisiaj juz wiem, ze NIE kupie tego "pierwszego" laptopa ze wzgledu na serwis.
Ale z tej całej akcji jest niewątpliwie jeden plus.
Jeśli w tym okresie udamy się do serwisu i będziemy chcieli naprawić nasz sprzęt, to Nikon przerażony możliwością inspekcji zrobi nam to szybko i sprawnie, będzie odbierał wszystkie telefony i grzecznie odpowiadał na nasze pytania.
Potem wszystko wróci do "normy".
Zapowiedziana akcja rzeczywiście może być potem wykorzystana przez kreatywny dział PR Nikona i oficjalne oświadczenie: "Redakcja pisma z branży potwierdza wysoki poziom obsługi......". Nie powinni tego ogłaszać, każdy teraz będzie się szykował. Raczej nie ma co oczekiwać, że ta akcja potrwa pół roku i dopiero ogłoszą statystyki. Wydaje mi się, że będzie kilka napraw i posłuży to do napisania artykułu.
Jedyny plus to jeśli wezmą np. gumy i za darmo będą naprawiać to każdy będzie mógł potem powoływać się na ten przypadek.
Pozdrawiam
piorut...moj konkretny przypadek...gumy wymienione na gwarancji.co prawda sie odklejaja dalej ale zostaly wymienione na gwarancji...oczywiscie musialem sie powolac na korespondencje z nikonowym helpdeskiem bo n apoczatku chcieli skasowac
Skontaktuj się z nami