Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Piątek 13-go

conik
    Gość

Domyślnie

o ile cala akcja nie jest ustawiona przez nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    o ile cala akcja nie jest ustawiona przez nikona
    No wlasnie.
    Powiem tak: wyslano maila do praktycznie wszystkich duzych portali w Polsce. Tylko Optyczne odpisalo. Inni nawet nie odpowiedzieli "nie, spadajcie na drzewo". A Fotopolis nie dosc, ze nie odpisalo, to na forum zaczelo pisac, ze nikt nic do nich nie pisal. Jak napisalem im dokladna date, godzine i nazwiska redaktorow, do ktorych zostal wyslany mail (nie jeden!), to dopiero odpowiedzili, ze przegapili...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    I tak przez kilka dni, bo akcja ma swoj poczatek i koniec.
    Napisali gdzieś kiedy się kończy?
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Napisali gdzieś kiedy się kończy?
    Cytat Zamieszczone przez fotopolis.pl
    Aby wziąć udział w akcji, należy do piątku 13 listopada 2009 przesłać nam wstępne zgłoszenie z załączoną kopią dokumentu potwierdzającego oddanie sprzętu do naprawy gwarancyjnej w autoryzowanym serwisie na terenie Polski.
    No to ja mowie do swoich pracownikow: Priorytetem jest naprawda sprzetu, ktorego data zgloszenia zawiera sie miedzy (a niech bedzie miesiac) 13 pazdziernika do 13 listopada. Przed i po nalezy zostawic po Nowym Roku Dodatkowo bedzie premia, a potem dwa miesiace urlopu To tak zartem, ale wiemy jak bedzie. Olympus nie musial organizowac akcji, aby uzytkownicy pisali o nim pozytywnie.
    ps. Mam tez dwa laptopy roznych marek. Przy kupnie kierowalem sie tylko cena. Oba mi sie zepsuly (w roznych odstepach czasu). W pierwszym przypadku serwis byl koszmarem (lacznie z proba oszukania mnie), a drugi to bajka. Dzisiaj juz wiem, ze NIE kupie tego "pierwszego" laptopa ze wzgledu na serwis.

Domyślnie

Ale z tej całej akcji jest niewątpliwie jeden plus.

Jeśli w tym okresie udamy się do serwisu i będziemy chcieli naprawić nasz sprzęt, to Nikon przerażony możliwością inspekcji zrobi nam to szybko i sprawnie, będzie odbierał wszystkie telefony i grzecznie odpowiadał na nasze pytania.

Potem wszystko wróci do "normy".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Ale z tej całej akcji jest niewątpliwie jeden plus.
    Jest, to prawda. To jak z telewizora: ogolnie jest do dupy, ale raz na jakis czas rzuca sie ochlap dla ludzi i wszyscy ciesza jak dzieci.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Zapowiedziana akcja rzeczywiście może być potem wykorzystana przez kreatywny dział PR Nikona i oficjalne oświadczenie: "Redakcja pisma z branży potwierdza wysoki poziom obsługi......". Nie powinni tego ogłaszać, każdy teraz będzie się szykował. Raczej nie ma co oczekiwać, że ta akcja potrwa pół roku i dopiero ogłoszą statystyki. Wydaje mi się, że będzie kilka napraw i posłuży to do napisania artykułu.

Jedyny plus to jeśli wezmą np. gumy i za darmo będą naprawiać to każdy będzie mógł potem powoływać się na ten przypadek.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piorut Zobacz posta
    Jedyny plus to jeśli wezmą np. gumy i za darmo będą naprawiać to każdy będzie mógł potem powoływać się na ten przypadek.
    Wow, w koncu bedzie mozna naprawiac cos, co w innych krajach robi sie bez problemu.

Dlaczego tolerujemy takie zachowania? Mamy cieszyc sie z tego, ze u nas placi sie "tylko 2zl miesiecznie" za swiecace slonce?

conik
    Gość

Domyślnie

piorut...moj konkretny przypadek...gumy wymienione na gwarancji.co prawda sie odklejaja dalej ale zostaly wymienione na gwarancji...oczywiscie musialem sie powolac na korespondencje z nikonowym helpdeskiem bo n apoczatku chcieli skasowac

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów