Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Miejsca zapomniane

Chłodny i mglisty poranek 6 października. Miejsce zapomniane chyba przez wszystkich. Niedaleko przy wijącej się, wąskiej drodze przez moment pokazał mi się z daleka widok smutny, szczególnie w tak przygnębiający dzień. Opuszczony i zniszczony kościół, dookoła mgła, cisza i pustka. Przewalające się z wolna niskie chmury. Miejsce o tej porze roku i przy takiej pogodzie niesamowite. Zajrzałem na moment do środka, do ciemnego wnętrza, wyglądało jakby czas na moment stanął podczas odprawianej mszy i nigdy już nie ruszył do przodu. Poczułem się nieswojo, jakbym był w tym miejscu niechcianym intruzem naruszającym trwającą dawno pustkę.
    Muszę jeszcze tam wrócić....

Bartosovice w Orlickych Horach, Czechy.

Domyślnie

Swietny kadr. To zdjecie ma niesamowity klimat, o ktorym napisales. Obrobka tu idealnie wspolgra z tematem zdjecia. Bardzo mi sie spodobalo, swietna praca mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jest klimat, bardzo fajnie się ogląda.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Piekne ,,,, opis i zdjecie na duzy plus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    Piekne ,,,, opis i zdjecie na duzy plus
    Dokładnie tak!

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo udana praca , czuć klimat.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Ha ... to jest Piotruś zdjęcie z duszą.

Jedno z takich, na które człowiek patrzy i się zastanawia nad .......

Domyślnie

Wiem, że to śmieszne i niedorzeczne ale przez moment kiedy wchodziłem tylko na krok przez drzwi poczułem się, że patrzy na mnie ktoś coś dookoła, teraz nie wiem czy bym drugi raz tam wszedł - człowiek za dużo czyta i ogląda i momentalnie mu się udzielają jakieś głupie odczucia.....Sam bym chyba tam długo nie pobył..

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Świetną plastykę ma ta fotografia. Bardzo dobre b/w.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów