Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Mala solenizantka

Ostatnio mialam okazje robic zdjecia studyjne malej, rocznej dziewczynce...wszelkie uwagi mile widziane
    Obrobka jak sami zobaczycie jest rozna, ale to moja wizja co do kazdego zdjecia

EDIT - BRAK ZDJĘĆ, autorce wygasł hosting

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 11-10-2024 o 19:02 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Wszystkie fantastyczne , jedynka może deczko za ciasno a 5 środkowa jest wspaniała
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Podoba mi się 4.
    Ale drażni mnie to, że np. na zdjęciu 5 dziewczynka nie ma majteczek chociażby.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    Wszystkie fantastyczne , jedynka może deczko za ciasno a 5 środkowa jest wspaniała
    Dziekuje

Cytat Zamieszczone przez Madlenne Zobacz posta
    Podoba mi się 4.
    Ale drażni mnie to, że np. na zdjęciu 5 dziewczynka nie ma majteczek chociażby.
    Brak odzienia byl wlasnie zyczeniem mamy dziewczynki...mysle, ze tutaj golizna az tak nie drazni, widzialam wiele fotek malych dzieci "in the nuddy" i sa calkiem ok...ale dzieki za ocene

Domyślnie

dla mnei tylko 5. moze to mocne co powiem, ale takie kolorowe ustawianki jak pierwsze 4 kojarza mi sie z witryną wiekszosci zakładów foto poprzedniej epoki 5 z kolei to zestaw naturalnych zdjec, radosnych, widac emocje! są świetne .. .zdecydowanie wole to niż sztuczne scenki .. i te straszne tła

nie skreslam jednak żadnego, bo urocza modelka wszystko wynagradza
    Ostatnio edytowane przez skulinski ; 28-10-2009 o 22:57
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    ... moze to mocne co powiem, ale takie kolorowe ustawianki jak pierwsze 4 kojarza mi sie z witryną wiekszosci zakładów foto poprzedniej epoki .. i te straszne tła
    Nic nie szkodzi- kazdy niech sie wypowie, bo po to sa te zdjecia tutaj zamieszczone.
    Wracajac do tematu, to aranzacja byla zaplanowana w takie kolorystyce, tzn rodzice taka sobie zazyczyli ( przynoszac ze soba rozne tego typu gadzety).
    Czy z "poprzedniej epoki" - nie sadze, bo inaczej nikt by o takie nie pytal, a tutaj ewidentnie bylo takie zyczenie
    No coz sa rozne gusta dlatego ja zrobilam zdjecia w tak roznej aranzacji, poczawszy od "strasznych tel" po zwykle jak na zlepce nr5.
    Dzieki za komentarz

Domyślnie

Wszystkie bardzo ładne.
    Jednak moim faworytem jest 4 (za ciepłe kolory i naturalność).
    P.S. A co dziewczynka robi temu misiu?
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Dla mnie również 5 (jako całość). Obórbka bardzo przyjemna w odbiorze.
    ###

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Wszystkie super...a le 3 naj... mz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Wszystkie bardzo ładne.
    Jednak moim faworytem jest 4 (za ciepłe kolory i naturalność).
    P.S. A co dziewczynka robi temu misiu?
    Pozdrawiam.
    Dziekuje...a co do misia, to nie wiem co mu robila, ale chyba probowala go z krzeselka sciagnac

Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    Dla mnie również 5 (jako całość). Obórbka bardzo przyjemna w odbiorze.
    Dziekuje ...ciesze sie, ze zdj sie podobaja

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    Wszystkie super...a le 3 naj... mz
    Dzieki...mnie rowniez 3-ka bardzo sie podoba

Pozdrawiam wszystkich.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów