Ostatnio mialam okazje robic zdjecia studyjne malej, rocznej dziewczynce...wszelkie uwagi mile widziane
Obrobka jak sami zobaczycie jest rozna, ale to moja wizja co do kazdego zdjecia
EDIT - BRAK ZDJĘĆ, autorce wygasł hosting
Pozdrawiam
Szukaj
Ostatnio mialam okazje robic zdjecia studyjne malej, rocznej dziewczynce...wszelkie uwagi mile widziane
Obrobka jak sami zobaczycie jest rozna, ale to moja wizja co do kazdego zdjecia
EDIT - BRAK ZDJĘĆ, autorce wygasł hosting
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 11-10-2024 o 19:02 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Wszystkie fantastyczne , jedynka może deczko za ciasnoa 5 środkowa jest wspaniała
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Podoba mi się 4.
Ale drażni mnie to, że np. na zdjęciu 5 dziewczynka nie ma majteczek chociażby.
dla mnei tylko 5. moze to mocne co powiem, ale takie kolorowe ustawianki jak pierwsze 4 kojarza mi sie z witryną wiekszosci zakładów foto poprzedniej epoki5 z kolei to zestaw naturalnych zdjec, radosnych, widac emocje! są świetne .. .zdecydowanie wole to niż sztuczne scenki .. i te straszne tła
![]()
nie skreslam jednak żadnego, bo urocza modelka wszystko wynagradza![]()
Ostatnio edytowane przez skulinski ; 28-10-2009 o 22:57
Puszki i słoiki...
Nic nie szkodzi- kazdy niech sie wypowie, bo po to sa te zdjecia tutaj zamieszczone.
Wracajac do tematu, to aranzacja byla zaplanowana w takie kolorystyce, tzn rodzice taka sobie zazyczyli ( przynoszac ze soba rozne tego typu gadzety).
Czy z "poprzedniej epoki" - nie sadze, bo inaczej nikt by o takie nie pytal, a tutaj ewidentnie bylo takie zyczenie
No coz sa rozne gusta dlatego ja zrobilam zdjecia w tak roznej aranzacji, poczawszy od "strasznych tel" po zwykle jak na zlepce nr5.
Dzieki za komentarz![]()
Wszystkie bardzo ładne.
Jednak moim faworytem jest 4 (za ciepłe kolory i naturalność).
P.S. A co dziewczynka robi temu misiu?
Pozdrawiam.
Dla mnie również 5 (jako całość). Obórbka bardzo przyjemna w odbiorze.
###
Wszystkie super...a le 3 naj... mz
Skontaktuj się z nami