Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Orlean beauties

Domyślnie Orlean beauties

Na początek najważniejsze:
    dziękuję Julievnie za organizację sesji, załatwienie i stylizację modelek. Powinnaś robić to komercyjnie.

Jest rok 1930. W barze w Nowym Orleanie dwie ślicznotki oglądają się za przystojnymi marynarzami...

Patrycja:

1.

2.

3.

Monika:

4.

5.

6.

Bonus 1.

Na koniec reklama:
    Monika: www.maxmodels.pl/xmoniaharmoniax.html
    Patrycja: www.maxmodels.pl/pathi.html

O samochodzie na 6 wiem, poświata pasuje mi do klimatu, za inne uwagi będę wdzięczny.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

wybacz ale nie pasuja mi tu lata 30-te kompletnie ze wzgledu na spodnie u jednej z modelek... jak i rowniez szpilki
    po drugie to co na niektorych zdjeciach zrobiles z bzia modelek jest tragiczne ( np 6. )

technicznie na nie pomyslowo na tak
    do poprawy
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

stylizacyjnie najbardziej chyba wypaliła 4... fryzura retro bardzo dobra... a tak to właśnie stylizacja jest niespójna z tematem, nowego orleanu tu po prostu nie czuć... trudno nie zgodzić się z hanibalem...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

mi obróbka nie podeszła i szkoda, że nie miałeś modelek pełnoletnich tylko dzieci, bo to mi się pierwsze rzuciło w oczy.

Domyślnie

e tam fotki fajnie się ogląda, tylko blura nadużywasz!!! stanowczo
    najbardziej mi 4 i 6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    technicznie na nie pomyslowo na tak
    Podpisuję się pod tym.

Nie podoba mi się rozmycie modelek. Kadry fajne.

Domyślnie

Mi się wydaje na moje amatorskie oko że na 6 chyba za bardzo sztucznie wygląda.
    To takie moja małe odczucie, ale i tak są super.
    FotoTej

Domyślnie

mnie tam obcasy pasują do lat 30-tych. Może nie w tej wersji jak tu tylko Spodnie zdecydowanie już nie. Blur również. Powiem tak - byłoby to do zaakceptowania ale z chęcią ujrzałbym poprawioną wersję. I doczekały się tych marynarzy czy nie. Bo cóś ich nie widac :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    I doczekały się tych marynarzy czy nie. Bo cóś ich nie widac :P

i tego samego zapomnialem dodac
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Było by dużo lepiej według mnie gdyby obróbka była nieco mniej intensywna... Twarze trochę groteskowo przesz nią wyszły.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów