Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Kilkee, Irlandia

Dzisiejszy wypad z Gregiem77, narazie jedno zdjęcie, zapraszam do komentowania

Domyślnie

Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac
    Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
    Ale mielismy warunki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Fajna kolorystyka ale mz niekorzystnie skadrowałeś łącząc płaski szczyt skały z horyzontem.
    Podpiszę się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No kolego co do kadrowania mam pewne ale.........a ten przepal mogles stempelkiem potraktowac
    Kolorki boskie......niebo poza przepalem tez!
    Ale mielismy warunki
    CO do kadrowania to wiesz jak to bywa w panoramach, nie raz jest tak, że musisz 1/3 zdjęcia obciąc, i teraz niestety tak było. A przepał, jakoś go nie zauważyłem, a z resztą ja wyznaje zasade że dobry przepał nigdy nie jest zły :P Tu mi akurat nie przeszkadza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    wypada sie podpisac
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Wydaje mi się że wersja czarno-biała byłaby znacznie ciekawsza
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

bardzo ładne zdjęcie , najbardziej podoba mi się kolorystyka
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Mi pasuje to łączenie szczytu z horyzontem, ciekawie to wygląda. Kolorki ładne

Domyślnie

Bardzo ladnie. Podoba mi sie. Przepalek troche sie rzuca. Co do kadrowania to mysle, ze lepiej byloby jednak schowac badz wyciagnac szczyt klifu.
    Zdjecie robi wrazenie!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów