Efekt ostatniego spotkania w studio Neptuna,
Przedstawiam Karolinę:
Sesja dosyć krótka, jak się spodoba to jeszcze kilka wrzucę, ale za czas jakiś dopiero
Pozdrawiam
Szukaj
Efekt ostatniego spotkania w studio Neptuna,
Przedstawiam Karolinę:
Sesja dosyć krótka, jak się spodoba to jeszcze kilka wrzucę, ale za czas jakiś dopiero
Pozdrawiam
Wyostrzałem, ale delikatnie - aby nie przedobrzyć. Miało być z tendecją na miękko.
Pzdr
Dla mnie bomba
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
cześć Karolina![]()
a tak serio, to ładne zdjęcie!
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Wg mnie to te zdjecie ostre nie jest i to nie jest tlumaczenie, ze miekko mialo byc, po prostu jest ruszone jak dla mnie...
Swiatlo fajne, reszta fajna, zdjecie ruszone.
pozdrawiam
Member of ABCDEFG POLSKA.
Ja się trochę wyłamię.... nie do końca podoba mi się poza... nie wiem... jakoś tak... (może to kwestia linii pleców, jakby zgarbiona i podniesione ramię).
Masz może inne kadry z tej sesji? Jeśli tak to wrzuć bo czuję, że mogą być lepsze![]()
Być może masz coś z monitorem, bo wiele można powiedzieć o tym zdjęciu ale napewno nie to, że jest poruszone. Jest to technicznie praktycznie niemożliwe (światło błyskowe, 1/100 i statyczna poza). Miało być miękko.
Pzdr
Za wiele nie mam, bo zasadniczo fotografowałem jako support. W weekend będzie troszkę czasu to wrzucę.
Dla mnie jest OK. Podoba mi się poza i światło, jak modelka stoi w świetle i ta szarość dookoła![]()
Skontaktuj się z nami