Efekt ostatniego spotkania w studio Neptuna,
Przedstawiam Karolinę:
Sesja dosyć krótka, jak się spodoba to jeszcze kilka wrzucę, ale za czas jakiś dopiero
Pozdrawiam
Szukaj
Efekt ostatniego spotkania w studio Neptuna,
Przedstawiam Karolinę:
Sesja dosyć krótka, jak się spodoba to jeszcze kilka wrzucę, ale za czas jakiś dopiero
Pozdrawiam
Wyostrzałem, ale delikatnie - aby nie przedobrzyć. Miało być z tendecją na miękko.
Pzdr
Dla mnie bomba
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
cześć Karolina![]()
a tak serio, to ładne zdjęcie!
Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.
Wg mnie to te zdjecie ostre nie jest i to nie jest tlumaczenie, ze miekko mialo byc, po prostu jest ruszone jak dla mnie...
Swiatlo fajne, reszta fajna, zdjecie ruszone.
pozdrawiam
Member of ABCDEFG POLSKA.
Być może masz coś z monitorem, bo wiele można powiedzieć o tym zdjęciu ale napewno nie to, że jest poruszone. Jest to technicznie praktycznie niemożliwe (światło błyskowe, 1/100 i statyczna poza). Miało być miękko.
Pzdr
Za wiele nie mam, bo zasadniczo fotografowałem jako support. W weekend będzie troszkę czasu to wrzucę.
Ja się trochę wyłamię.... nie do końca podoba mi się poza... nie wiem... jakoś tak... (może to kwestia linii pleców, jakby zgarbiona i podniesione ramię).
Masz może inne kadry z tej sesji? Jeśli tak to wrzuć bo czuję, że mogą być lepsze![]()
Dla mnie jest OK. Podoba mi się poza i światło, jak modelka stoi w świetle i ta szarość dookoła![]()
Skontaktuj się z nami