Szukaj
Mnie to nie dziwi i sam się podniecam...wystarczy zobaczyć produkcje nakręcone tymi canonami![]()
A mnie jakoś nie podnieca
Łatwiej storzyć dobre zdjęcie, takie, które wywoła zachwyt u oglądających, niż nakręcić coś co będzie nadawało się do oglądania bez wstydu wśród znajomych.
Filmy? fajnie, ale przez przesadyzmu. Ot taki dodatek umilający chwile i umożliwiający zarejestrować pewne sytuacje, które ciężko oddać za pomocą fotografii.
Wracając do korpusu. Jedyna rzecz jaka podoba mi się w nim to........zdecydowanie ulepszony af. Wkońcu nie będzie się motał, gdy śledzony obiekt zniknie na chwilke zza jakąś przeszkodą. Uszczelki były, pancerna obudowa była, aa filmów nie było więc są już, 16MPx...kilku reporterów ucieszy się ale stosunkowo mała ilość
prz3mo masz rację, oni muszą razem chlać wódkę bo kto pomyślał, że na zwiększenie czułości w nikonie, canon odpowie tym samym.
Zle nie wygladaI teraz znowu bedzie, ze Nikon z tylu bo ma 720p zamiast 1080p
Ciekawe jak z ultrawysokim iso u nich na aps-h i 16mpxach.
Cichoto ze Ty nie umiesz zrobic zdjecia na ultrawysokim iso i nakrecic filmu, to nie znaczy, ze ja tez nie umiem
![]()
![]()
![]()
I ciekawe jak bedzie zachowywal sie ten nowy AFNa CB narzekaja juz na shutterlaga
![]()
Skontaktuj się z nami