Close

Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 163

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Heh... wydaje mi się czy przy ostatnich premierach nowych korpusów Canona, największą podnietę powodują... filmy ? Kto by pomyślał, że tak to się potoczy z tymi filmami w DSLR...
    To było do przewidzenia od momentu pojawienia się LV w lustrzankach.

Domyślnie

Mnie to nie dziwi i sam się podniecam...wystarczy zobaczyć produkcje nakręcone tymi canonami
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Mnie to nie dziwi i sam się podniecam...wystarczy zobaczyć produkcje nakręcone tymi canonami
    A ja się nie podniecam, bo operator kamery ze mnie żaden. I trzeba być mocno naiwnym, żeby myśleć, że będziemy kręcili takie dzieła po kupnie takiego Canona
    To co w linku to profesjonalnie zrobiona i złożona produkcja przez kogoś kto ma o tym pojęcie nie od dziś.

Domyślnie

A mnie jakoś nie podnieca

Łatwiej storzyć dobre zdjęcie, takie, które wywoła zachwyt u oglądających, niż nakręcić coś co będzie nadawało się do oglądania bez wstydu wśród znajomych.
    Filmy? fajnie, ale przez przesadyzmu. Ot taki dodatek umilający chwile i umożliwiający zarejestrować pewne sytuacje, które ciężko oddać za pomocą fotografii.

Wracając do korpusu. Jedyna rzecz jaka podoba mi się w nim to........zdecydowanie ulepszony af. Wkońcu nie będzie się motał, gdy śledzony obiekt zniknie na chwilke zza jakąś przeszkodą. Uszczelki były, pancerna obudowa była, aa filmów nie było więc są już, 16MPx...kilku reporterów ucieszy się ale stosunkowo mała ilość

prz3mo masz rację, oni muszą razem chlać wódkę bo kto pomyślał, że na zwiększenie czułości w nikonie, canon odpowie tym samym.

Domyślnie

A ja się nie podniecam, bo operator kamery ze mnie żaden. I trzeba być mocno naiwnym, żeby myśleć, że będziemy kręcili takie dzieła po kupnie takiego Canona
    To co w linku to profesjonalnie zrobiona i złożona produkcja przez kogoś kto ma o tym pojęcie nie od dziś.

A ja naiwny myślałem, że będę takie kręcić, ech
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zle nie wyglada I teraz znowu bedzie, ze Nikon z tylu bo ma 720p zamiast 1080p Ciekawe jak z ultrawysokim iso u nich na aps-h i 16mpxach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    A ja naiwny myślałem, że będę takie kręcić, ech
    No widzisz, więc nie wzdychaj do Canona, tylko rób piękne zdjęcia Nikonem

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Ciekawe jak z ultrawysokim iso u nich na aps-h i 16mpxach.

Yhy, super ciekawe... aż spać nie mogę przez to...

ok, szyderka off

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cicho to ze Ty nie umiesz zrobic zdjecia na ultrawysokim iso i nakrecic filmu, to nie znaczy, ze ja tez nie umiem

I ciekawe jak bedzie zachowywal sie ten nowy AF Na CB narzekaja juz na shutterlaga

Domyślnie

Cicho to ze Ty nie umiesz zrobic zdjecia na ultrawysokim iso i nakrecic filmu, to nie znaczy, ze ja tez nie umiem
    Jest dokładnie tak jak mówisz

I ciekawe jak bedzie zachowywal sie ten nowy AF Na CB narzekaja juz na shutterlaga
    nooo, ciekawe.....

Domyślnie

No widzisz, więc nie wzdychaj do Canona, tylko rób piękne zdjęcia Nikonem
    Zdjęcia robię nikonem, a filmy...też nikonem
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów