Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Wielki piec

Domyślnie

Oj!.. chyba ze mną coś nie tak, Bo nie kumam o co tu chodzi?..

Domyślnie

datę bym przeniósł w lewy róg..
    f90x+mb10, tak. 50/1.4, Σ 24-70mm/3.5-5.6, J. 135/3.5, pentax me super, petri 28/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marpss Zobacz posta
    datę bym przeniósł w lewy róg..
    i zmienił jej kolor, tak, aby dopełniał kadr... Na przykład na siwokoperkowy róż. Byłby idealny zarówno dla wersji koloro, jak i czarno-białej.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    i zmienił jej kolor, tak, aby dopełniał kadr... Na przykład na siwokoperkowy róż. Byłby idealny zarówno dla wersji koloro, jak i czarno-białej.
    O tak mialem dokladnie takie same przemyslenie.....choc blady roz przy B&W bylby ciekawszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    O tak mialem dokladnie takie same przemyslenie.....choc blady roz przy B&W bylby ciekawszy
    no toż mówię, że siwokoperkowy
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    no toż mówię, że siwokoperkowy
    No tosmy sie nie dogadali......ale autor dobrze nam pokazal bo mamy podobne odczucia....bardzo pozytywny odbior

Domyślnie

Ale gdzie ten wielki piec, ja tu widzę wielkie drzewo i jakiś tam ciutki kalolyf..., karoly..., karyf..., znaczy grzejnik
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Gdyby nie data byłoby tak dosyć nudno, data zdecydowanie wyróżnia to zdjęcie na tle innych.

Domyślnie

Czym różnią się pierwsze i trzecie ?
    Konwek, konser, konwersją (upfff trudne słowo) bo godzina ta sama ?

A już dopatrzyłem na jedynce jest wąsko kadrowane a na trójce szeroko (tak o 1,2cm szerzej znaczy)
    Ostatnio edytowane przez marbed ; 13-10-2009 o 15:36
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Ależ się znęcacie Niestety mam wrażenie, że autor sam się o to prosił. Na tym etapie fotograficznego rozwoju proponuję przeczytać kilka razy przytoczony tu przez Marcina T wątek i myślę, że więcej komentarzy do wyciągnięcia wniosku nie potrzeba.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów