Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Wielki piec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    ale gdzie ten wielki piec, ja tu widzę wielkie drzewo i jakiś tam ciutki kalolyf..., karoly..., karyf..., znaczy grzejnik
    :d:d:d lol
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Ależ się znęcacie Niestety mam wrażenie, że autor sam się o to prosił. Na tym etapie fotograficznego rozwoju proponuję przeczytać kilka razy przytoczony tu przez Marcina T wątek i myślę, że więcej komentarzy do wyciągnięcia wniosku nie potrzeba.
    Amen !!!
    Sudety z balkonu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamel003 Zobacz posta
    Uwagi mile widziane
    Witam krajana
    Co by Ci tu napisać...
    Wielki Piec jak i całe starachowickie muzeum jest bardzo wdzięcznym tematem, sam popełniłem tam jakies fotki swego czasu.
    Jednak sfotografowanie go z odległości kilometra przez jakieś chaszcze nie jest najlepszym pomysłem
    Idź na miejsce (ochrona wpuści i pozwoli fotografowac jeśli o to poprosisz), poogladaj, poszukaj ciekawych detali, naprawdę warto.
    pozdrawiam, Wojtek

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Waham się między 14:55 a 14:54 !!!
    Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    i zmienił jej kolor, tak, aby dopełniał kadr... Na przykład na siwokoperkowy róż. Byłby idealny zarówno dla wersji koloro, jak i czarno-białej.
    pojechaliscie ostro

Domyślnie

Co do fotek to proponuje inne podejście do tematu, w każdym napewno nie tą drogą co teraz !
    a
    przez was kolega pewnie buja się w kącie nakryty kocem i łapie depreche

pozdrawiam
    D7200 | T11-20 2.8 | S10-20 4-5.6 | N50 1.8 | F85 1.4 | CZJ180 2.8 | sb-600 | ex-650+bh02

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów