Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Ostatnia sosna...

...się ostała. Reszta już się poprzewracała

1.
    Sosnom tym, które poszły w dym

Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 09-10-2009 o 22:31

Domyślnie

Z odbiciem w wodzie to chyba przesadziłeś ale obróbka ogólnie świetna.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Sosnom tym, które poszły w dym
    Niezła dedykacja.

Kolejna fotografia i kolejny raz dajesz radę, sam jakoś rzadko tnę tak kadry ale ten mi bardzo odpowiada
    Parę detali jednak moim subiektywnym odczuciu do poprawki jest
    Korona drzewa oraz pień moim zdaniem zdecydowanie za jasne i w zetknięciu z ciemnymi chmurami wyglądają nieciekawie. Winieta na dole delikatnie mniejsza a samo dobicie delikatnie ciemniejsze.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

no widzę ze łapiesz wiatr w zagle - podoba mi sie bardzo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Niezła dedykacja.

Korona drzewa oraz pień moim zdaniem zdecydowanie za jasne i w zetknięciu z ciemnymi chmurami wyglądają nieciekawie. Winieta na dole delikatnie mniejsza a samo dobicie delikatnie ciemniejsze.
    Trochę to bardzo kontrastowe, ale wydaje mi się, że tak poprostu zaświeciło na to drzewo, szkoda uciętej sosny, ale fotkę przyjemnie się ogląda
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    no widzę ze łapiesz wiatr w zagle - podoba mi sie bardzo
    Trudno nie przyznać racji. Teraz jeszcze troszkę samokontroli z suwaczkami by się przydało bo obróbka wydaje mi się być ciut przesadzona.

Domyślnie

Ponownie odbicie w wodzie... jest bardziej zolte niz prawdziwa sosna. Ale Obrazek przedni. Idziesz za ciosem!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Trochę to bardzo kontrastowe, ale wydaje mi się, że tak poprostu zaświeciło na to drzewo, szkoda uciętej sosny, ale fotkę przyjemnie się ogląda
    Art. Tak kontrastowo to z zalozenia mialo byc. Lubie tak. Ale cieszy i taka opinia. Ostrytux napisal to, co juz czulem podczas obrobki, iz jest zle. Jednak lenistwo i pospiech daly za wygrana. Drzewo wyszlo mi rude i dalem zielony w galezie. Przez to jasniej niestety.
    Sosna pokazana w calosci, daje pustke w gorze kadru. No i przez kombinacje z tym zielonym w galeziach, lekko widac laczenie krzaczory-niebo
    Ale generalnie to mi sie podoba! Ramke Guinness zrobiles zarabiasta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Trudno nie przyznać racji. Teraz jeszcze troszkę samokontroli z suwaczkami by się przydało bo obróbka wydaje mi się być ciut przesadzona.
    Zgadzam sie. Facet przegina. Ale jak go tak troche pognebimy to bedzie oki
    Dzieki

Domyślnie

Jest naprawde nieźle, dobry kierunek sobie obrałeś, tylko teraz sztuka wyważyć proporcje i będzie git.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów