...się ostała. Reszta już się poprzewracała
Szukaj
...się ostała. Reszta już się poprzewracała
Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 09-10-2009 o 22:31
Z odbiciem w wodzie to chyba przesadziłeś ale obróbka ogólnie świetna.
Niezła dedykacja.
Kolejna fotografia i kolejny raz dajesz radę, sam jakoś rzadko tnę tak kadry ale ten mi bardzo odpowiada
Parę detali jednak moim subiektywnym odczuciu do poprawki jest
Korona drzewa oraz pień moim zdaniem zdecydowanie za jasne i w zetknięciu z ciemnymi chmurami wyglądają nieciekawie. Winieta na dole delikatnie mniejsza a samo dobicie delikatnie ciemniejsze.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
no widzę ze łapiesz wiatr w zagle - podoba mi sie bardzo![]()
Jest naprawde nieźle, dobry kierunek sobie obrałeś, tylko teraz sztuka wyważyć proporcje i będzie git.
Art. Tak kontrastowo to z zalozenia mialo byc. Lubie tak. Ale cieszy i taka opinia. Ostrytux napisal to, co juz czulem podczas obrobki, iz jest zle. Jednak lenistwo i pospiech daly za wygrana. Drzewo wyszlo mi rude i dalem zielony w galezie. Przez to jasniej niestety.
Sosna pokazana w calosci, daje pustke w gorze kadru. No i przez kombinacje z tym zielonym w galeziach, lekko widac laczenie krzaczory-niebo
Ale generalnie to mi sie podoba! Ramke Guinness zrobiles zarabiasta![]()
Ponownie odbicie w wodzie... jest bardziej zolte niz prawdziwa sosna. Ale Obrazek przedni. Idziesz za ciosem!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami