Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Mi się nie podoba, nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
    Cytat Zamieszczone przez jurekb Zobacz posta
    Michał - Tatry mają różne klimaty rozwiń jeśli możesz, na drugi raz się poprawię
    Wydaje się, że kolega chciał Tatry piękne a tu ma "tylko" cudne - i Tatry i zdjęcie

Domyślnie

Uważam, że nazbyt urzekły Cię obłoczki... Ostre światło i nieuzasadniony podział kadru stanowi in minus pracy... Myślę, że masz więcej kadrów z testu szkiełka, tak więc...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Mi się nie podoba, nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
    Moze tak. Ale ja wezmiesz pod uwage, ze to pod slonce i problemy z tym zwiazane podczas obrobki, to przyznasz racje, iz jest good

Domyślnie

Mi się podoba, imho poradziłeś sobie prawie z tym ostrym słońcem no i założyłeś połówkę, czego w moich fotach czasem brakuje. Jako całość jest fajne.

Domyślnie

pieknie ...w szczegolnosci to niebo ..powala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez T_P_ Zobacz posta
    Uważam, że nazbyt urzekły Cię obłoczki... Ostre światło i nieuzasadniony podział kadru stanowi in minus pracy... Myślę, że masz więcej kadrów z testu szkiełka, tak więc...

T_P_
    2.
    3.

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny i opinie

Domyślnie

Pierwsze bardzo się podoba, ale z tymi dwoma powyżej jak dla mnie jakoś kadrowo nie zaszalałeś

Domyślnie

Ale uparłeś się na to słoneczko... Wydaje mi się, że jakbyś poświęcił czas na ciekawym kadrowaniu, a nie walce z nim, rezultaty byłyby o wiele ciekawsze... Widać to na 3, gdzie starałeś się wykorzystać szlak, ciekawie prowadząc wzrok...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów