Zapraszam
Szukaj
Zapraszam
kontrastowo z ładnymi kolorkami - ładnie![]()
W Zakopcu bywam pod koniec kwietnia, ale jeszcze przed weekendem majowym. Warunki są wtedy jak na moje mizerne umiejętności i kondycję zbyt trudne, aby porywać się na Świnicę. Zawsze jednak zastanawiałem się jakie widoki można zobaczyć ze Świnicy. Dzięki za to, że mi to pokazałeś i to w tak atrakcyjny sposób. Bardzo dobre zdjęcie, poproszę o więcej (najchętniej we wszystkich kierunkach ze Świnicy![]()
ja już nie wiem dla mnie to wygląda jakby z Kasprowego było robione(Świnice widać w centrum kadru )...ogólnie fajnie z tym słońcem
![]()
Ostatnio edytowane przez rainer ; 04-10-2009 o 18:54
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Mi się nie podoba, nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Mz niebo sprawia wrażenie wiru. Jest genialnie.
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
bo szeroko i te nasze najwyższe góry takie malutkienie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Harb - Dzięki
Filek - Cieszę się, że Ci się podoba. Tytuł pojawił się stąd, że widok obejmuje dwa największe szczyty widoczne na fotce którą robiłem ze "Skrajnej Turni" właśnie w kierunku Świnicy i Krywania. Niestety żałuję tego, ale nie wyszedłem na Świnicę w tym dniu bo założyłem sobie taki lightowy spacerek w Dolinę Gąsienicową i zbyt dużo czasu poświęciłem na focenie z Kasprowego
Rainer- jw. masz rację co do kierunku, ale nie że z Kasprowego tylko ze "Skrajnej Turni"
Michał - Tatry mają różne klimaty rozwiń jeśli możesz, na drugi raz się poprawię![]()
Wybrałem się w Tatry żeby się trochę pobawić Samyang'iem 8mm do którego kupna "zmusiliście"mie gdy przeczytałem na forum wasze opinie. Ta fotka jest właśnie z Samyanga. Jestem bardza zadowolony z tego szkiełka.
Skontaktuj się z nami