Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Od Świnicy do Krywania

Zapraszam

Domyślnie

kontrastowo z ładnymi kolorkami - ładnie

Domyślnie

W Zakopcu bywam pod koniec kwietnia, ale jeszcze przed weekendem majowym. Warunki są wtedy jak na moje mizerne umiejętności i kondycję zbyt trudne, aby porywać się na Świnicę. Zawsze jednak zastanawiałem się jakie widoki można zobaczyć ze Świnicy. Dzięki za to, że mi to pokazałeś i to w tak atrakcyjny sposób. Bardzo dobre zdjęcie, poproszę o więcej (najchętniej we wszystkich kierunkach ze Świnicy

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

ja już nie wiem dla mnie to wygląda jakby z Kasprowego było robione(Świnice widać w centrum kadru ) ...ogólnie fajnie z tym słońcem
    Ostatnio edytowane przez rainer ; 04-10-2009 o 18:54
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rainer Zobacz posta
    ja już nie wiem dla mnie to wygląda jakby z Kasprowego było robione(Świnice widać w centrum kadru ) ...ogólnie fajnie z tym słońcem
    No raczej nie, bo byłby Beskid i Świnica - ten pierwszy trudno przegapić, ale jak już wspomniałem, na Świnicę nie wchodziłem, czego bardzo żałuję

Domyślnie

Mi się nie podoba, nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Mz niebo sprawia wrażenie wiru. Jest genialnie.
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
    bo szeroko i te nasze najwyższe góry takie malutkie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    kontrastowo z ładnymi kolorkami - ładnie
    Harb - Dzięki

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    W Zakopcu bywam pod koniec kwietnia, ale jeszcze przed weekendem majowym. Warunki są wtedy jak na moje mizerne umiejętności i kondycję zbyt trudne, aby porywać się na Świnicę. Zawsze jednak zastanawiałem się jakie widoki można zobaczyć ze Świnicy. Dzięki za to, że mi to pokazałeś i to w tak atrakcyjny sposób. Bardzo dobre zdjęcie, poproszę o więcej (najchętniej we wszystkich kierunkach ze Świnicy
    Filek - Cieszę się, że Ci się podoba. Tytuł pojawił się stąd, że widok obejmuje dwa największe szczyty widoczne na fotce którą robiłem ze "Skrajnej Turni" właśnie w kierunku Świnicy i Krywania. Niestety żałuję tego, ale nie wyszedłem na Świnicę w tym dniu bo założyłem sobie taki lightowy spacerek w Dolinę Gąsienicową i zbyt dużo czasu poświęciłem na focenie z Kasprowego

Rainer- jw. masz rację co do kierunku, ale nie że z Kasprowego tylko ze "Skrajnej Turni"

Cytat Zamieszczone przez fotoMichal Zobacz posta
    Mi się nie podoba, nie oddaje to zdjęcie klimatu Tatr.
    Michał - Tatry mają różne klimaty rozwiń jeśli możesz, na drugi raz się poprawię

Domyślnie

Wybrałem się w Tatry żeby się trochę pobawić Samyang'iem 8mm do którego kupna "zmusiliście" mie gdy przeczytałem na forum wasze opinie. Ta fotka jest właśnie z Samyanga. Jestem bardza zadowolony z tego szkiełka.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów