Szukaj
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
i to jest to bardzo ładnie zrobione zdjecia i kadrowo i kolorystycznie, dla siebie wybieram nr 1 i 3![]()
mam prawie identyczne zdjęcia ale z innego miejsca , oj miło sobie wspominam te łowisko: )
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Bardzo ladnie skadrowane mz. Trojka fajna bo nawet w bw mysle wygladalaby dobrze.
1-ka ciekawie zamkniety kadr. Tylko zbyt ciemne winietowanie denerwuje podczas ogladania. Ostro te filtry daja. Szczegolnie na 1-ce.
Szkoda, że nie podzieliłeś się kadrami... Z przyjemnością zobaczyłbym Twój punkt widzenia... Odnośnie miejsca, to może w kolejnych kadrach znajdziesz swoją kładkę...
GUINNESSts, prędko zerknąłem na B&W i myślę, że konwersja stanowiłaby in minus... Szkoda światełka... Niemniej dziękuję za sugestię...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Nie wiem na ile jest to kolorystyka Ektara, ale jeżeli nie ma zbytnich modyfikacji (a tak mniemam) to żałuję, że za moich analogowych czasów nie był dostępny.
Kadrowo bardzo podoba mi sie jedynka i kwadracik.
Na trójce troszkę drażni mnie ten krzaczor przysłaniający pomost.
Ogólnie bardzo odpowiada mi nastrój tych zdjęć.
Dobra robota - czekam na nastepne ....
Ja chyba widzę inną trójkę![]()
Zdjęcia ciekawe zwłaszcza 1 i 4 - choć tu już ciut za ciemno. Trójkę to ja bym bez żalu do kosza wyrzucił, bo ten zarośl na środku niezbyt mi się podoba i przysłania to co istotne na tym zdjęciu.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
1 i 4 zdecydowanie ...swietne kadry , co do 3 jestem zgodny z Al Koholikiem
Ostentacyjnie centralne kadry....pewnie zamiar taki,ciemna winieta dokopująca cienia krzaczkom w cieniu,zgaszony,chłodny ogólnie kolor....dla mnie troszkę zbyt wiele....
Nic mi nie zmienia to,że to analog...Bardzo długo używałem analoga i miał inną wizję koloru...pewnie ktoś z boku pcha łapy....
...Ale serducho drgnęło,bo dawno temu byłem na rybach....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami