Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Nie wiem na ile jest to kolorystyka Ektara, ale jeżeli nie ma zbytnich modyfikacji (a tak mniemam) to żałuję, że za moich analogowych czasów nie był dostępny...
    Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    ...czekam na nastepne ....
    W drugim secie, myślę, że Ektar pokaże namiastkę swoich możliwości...

Al Koholik, Klarens, mnie również drażnił jak popełniałem zdjęcie i spodziewałem się takiego odzewu... Tym bardziej, iż kładka była ładnie oświetlona... Niemniej uznałem, że stanowi ciekawe uzupełnienie cyklu...

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ...dla mnie troszkę zbyt wiele....
    Nic mi nie zmienia to,że to analog...Bardzo długo używałem analoga i miał inną wizję koloru...pewnie ktoś z boku pcha łapy.......
    Nie było mi dane zerknąć na ów wizję... Żałuję, bowiem ostatnimi czasy, coraz mniej można dostrzec prac z analoga... Zaś "łapki" są na miejscu...

...Ale serducho drgnęło,bo dawno temu byłem na rybach....
    Nawet tyle cieszy... Może drgnie bardziej, patrząc na kolejne kadry...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

1 troszeczke za ciemna u góry, 3 piękna

Domyślnie

Bardzo ładny secik 1 i 4 najbardziej mnie się podobają cieplej zrobiło się na duszy
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Zapraszam do kolejnych odsłon...

5.

6.

7.

8.

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Bardzo fajne kadry, najbardziej podoba mi się 1., ale ja bym widział to raczej bez tych filtrów. Na 1szym jeszcze jest ok, ale na reszcie zdjęć jakoś mi się nie widzi ten kolor nieba przy zimnym dole.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Domyślnie

Dzięki za opinie...

Uważałem, że ów kontrast, zacienionego "dołu" z rozświetlonym dalszym planem i niebem, również Wam wpadnie w oko... Mojej osobie, po dzień dzisiejszy, ów kontrasty tkwią w pamięci, tym bardziej, że za oknem ponuro i złoty jesienny plener stoi pod znakiem zapytania...

T_P_

Domyślnie

Pora zakończyć cykl...

9.

10.

11.

12.

Dziękuję za poświęcony czas, T_P_

Domyślnie

Ostentacyjnie centralne kadry....pewnie zamiar taki,ciemna winieta dokopująca cienia krzaczkom w cieniu,zgaszony,chłodny ogólnie kolor....dla mnie troszkę zbyt wiele....
    Nic mi nie zmienia to,że to analog...Bardzo długo używałem analoga i miał inną wizję koloru...pewnie ktoś z boku pcha łapy....
    ...Ale serducho drgnęło,bo dawno temu byłem na rybach....
    Przychylam sie w szczególnosci do ostatniego zdania
    Ja też
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Dla mnie super! Czuć analogowy klimat. Charakterystyczny filterek dla Ciebie nadaje klimatu tym zdjęciom. Świetne prace
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

1, 4. 11 i 12. Ale też nie wiem czy tak do końca je czuję.
    A na rybki prawie co tydzień ostatnio jeżdżę/płynę.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów