Szukaj
Jako, ze znam z widzenia modelke to powiem tak :
1 . bardzo udana, ladna poza, ladna kolorystycznie (ubranie, wlosy, jesienna pogoda) bardzo mi sie podoba ;
2. kompletnie nieudana, niezby ladna mina modelki i strasznie blada ;
Porownaj cere modelki z obu fotek, na drugiej blada jak sciana.
Nie znam sie dobrze, mowie jako amator, byc moze cos z BW ? Moze to wina padajacego wprost na twarz swiatla ?
Na drugim to ja widze raczej blysk lampy...
Co do bladosci -- bez przesady -- blada nie jest. Jest po prostu bardziej naturalna (chociaz plaska od blysku) niz na fotce pierwszej, ktora jest z kolei duzo cieplejsza od nisko lezacego slonca.
Jedynka nie podoba mi sie, ze wzgledu na jakby specjalne eksponowanie niezbyt prostego noska.Trzeba na takie rzeczy uwazac...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Masz racje
Ja jednak utrzymuje to , ze 1-ka podoba mi sie, wyszla bardzo naturalnie a nosek .... no coz, nikt nie jest idealemjedynie fotografujacy moze miec przechlapana u modelki
Co do dwojki to nie pomyslalem, ze to moze byc od lampy ale faktycznie tak wyglada, wbudowana prosto w oczy ...
Dzisiaj caly dzien na uczelni, myslalem, ze juz wiecej niczego sie nie naucze a tutaj prosze ... wstawie zaraz cos swojego, poprosze takze o ocene.
co swiatła, to rzeczywiscie cos popsułem. co do noska to nie mówcie o tym glosno - wielkia klutnia o wstawienie tego zdjecia (z powodu nosa)![]()
![]()
no cóz - trzeba uczyc sie dalej![]()
ps. co do dwójki to mam pytanie - jakbym jeszcze bardziej zmniejszyl moc lampy to cera Asi bylaby bardziej opalona???
Wspominam to zawsze, ze nei jestem "szpecem" i jako "nieSzpec"
powiem, ze moze pomoglby rozpraszacz - jest o tym jakis watek na forum - dyfuzor do lampy wbudowanej czy jakos tak.
O ile sie nie myle to do macro Dark zmajstrowal taki - takze w jakims watku, chyba o skakunie chyba.
Jedyneczka się podoba. Ja bym tylko ustawił się dwa kroki w prawo...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami