W !
pozdrawiam
Szukaj
W !
pozdrawiam
Na pewno to ciekawy kadr i dobra konwersja![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Hmm... sam nie wiem. Most wyglada jakby mial sie zaraz przewrocic. Powiem tak.. czuje niedosyt. I to zielsko na dole mi osobiscie nie pasuje. A mogloby byc tak fajnie.
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Zgadza się, mnie także nie pasuje to zielsko, po prostu nie jest ciekawe i rozprasza,
a sam kadr i konwersja - nie jest źle.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Faktycznie mostek mogłem naprostować. Ale nie zgodzę się z tym, że zielsko nie pasuje - fotografia nie polega na robieniu zdjęć przedmiotom uzbrojonym w jakiś pozaziemski potencjał. Czasami trzeba się skupić na byle zielsku, które to sobie tak bezradnie leży na brzegu O.o![]()
a mnie się podoba z zielskiem i wywracającym się mostem. Ale ja to wywrotowiec jestem![]()
Piotrze, ale to nie w tym rzecz, moim zdaniem. Zaden ze mnie teoretyk ale mysle, ze z korzyscia dla tego typu zdjec jest kiedy maja jeden glowny motyw. A w tym przypadku nie ma pewnosci co nim ma byc. Most czy zielsko. Ja mu nie wrogale rozprasza i troche "brudzi" czystosc tego zdjecia.
Rozumiem o co Ci chodzi. Proponujesz pokazanie samego mostu lub samego zielska. Poszukam coś takiego w szufladzie.
Nie zgodzę się z poprzednikami. Uważam że zielsko (może nie wymarzone ale daje radę) jest świetnym uzupełnieniem tematu (kadru). IMO gdyby na zdjęciu był sam most to kadr byłby nudny jak Moda na sukces. O konwersji nie będę się rozpisywał bo jak zwykle na wysokim poziomie![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami