Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Little_Belt

Domyślnie

A tak sobie szybko ciachnąłem najpierw zielsko a potem most.

I co ? I wyszły mi dwie nudne fotografie: jedna zielska, druga mostu.

To zielsko to jakiś element krajobrazu mostowego i moim zdaniem taki kadr jest w porządku.

Mnie podoba sie zestawienie nazwijmy to natury z kupą* złomu.

Most faktycznie lekko bym spionował .

Konwersja jak zwykle.

*przepraszam za wyrażenie

woda
    Gość

Domyślnie

Jesli Tobie sie podoba to ja wycofuje swoje uwagi. Bo to dla mnie glowny wyznacznik. Moge miec braki techniczne, moge kadrowac tragicznie ale jesli mi sie zdjecie bedzie podobalo to cala reszta nie ma znaczenia. To jest clou calej zabawy. Ale jak juz tak dyskutujemy to.. zdjecie w formie pachnie probowa ascetycznego podjescia do kadru. A przynajmniej to co jest na dalszym planie. Stad moja uwaga.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Jesli Tobie sie podoba to ja wycofuje swoje uwagi.
    Nie wycofuj. Ja je biorę pod uwagę.

Domyślnie

Zielsko jest bardzo dobrym dopelnieniem tego ujecia.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Razem czy osobno,a jakie to ma znaczenie..? Jest i będzie technicznie poprawne i nudne jak......zielsko z krzywym mostem....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mz również zielsko na pierwszym planie pasuje do kadru i stanowi jego uzupełnienie, most jest krzywy, to akurat, zgodzę się z poprzednimi komentarzami, można by poprawić. Ogólnie bardzo fajne zdjęcie.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Domyślnie

niestety tym razem ja równiez jestem na nie - fotografia poprzez to ze most bardzo "leci" robi wrazenie niestarannej i to ją Piotrze rozkłada, gdyby było inaczej, to sadzę że zielsko jako przerywnik jak najbardziej by się wkomponowało w całość oczywiście to jeszcze nie koniec swiata nieraz nam foty nie wychodzą

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów