Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Domyślnie

ale wysoko powiesiliscie ten oktagonalny softbox w srodku kadru respect

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie bedzie backstage'y do czasu gdy nie skoncza sie prace nad ostateczna wersja kalendarza..........
    Mam przeczucie graniczace z pewnością, iż nie mam prawa się "wtrancać w nie swoje sprawy" ale poniewaz
    kalendarz poza obrazkami ma zazwyczaj kalendarium - taka moja prośba, troszkę wzięta z doświadczenia -
    aby grafik nie przeginał z artyzmem w tej właśnie części projektu - znam losy wielu pięknych kalendarzy
    przydatnych do niczego - nikt tego nie zawiesił na długo na ścianie - bo, albo wieszam plakat, albo to jest
    miejsce na kalendarz - a od takiego oczekuje się zazwyczaj wygodnego, prostego i jasnego przekazu, kiedy
    jest piątek a kiedy poniedziałek I wiem, że można przesadzić, ale też mozna pogodzic w elegancki sposób
    artyzm z ergonomią i użytecznością.

Domyślnie

załuję że musiałem się zwijać tak wcześnie
    ale w gruncie rzeczy to nikogo z was nie znałem , z niecierpliwością czekam na kalendarz no i liczę że będzie dostępny:]
    TOTALNY AMATOR with...
    Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
    www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog

sailor
    Gość

Domyślnie

albo wieszam plakat, albo to jest miejsce na kalendarz

krzysztofie .. to czy cokolwiek powiesisz na scianie zalezy tylko i wylacznie od Ciebie .. natomiast sprawe kalendarza proponuje zostawic osobom ktore sie w niego naprawde zaangazowaly i poswiecily swoj czas pieniadze i dobre checi .. gwarantuje ze znajdzie sie wielu ktorzy beda mieli do niego uwagi .. tak samo jak wielu ktorym bedzie sie podobal .. jak zawsze.

Domyślnie

widze, ze obsluga w polarach i kapturach a dziewczyny to porozbierali
    pewnie zmarzly bidulki

sailor
    Gość

Domyślnie

vuki .. spokojnie .. wisniowka z jablonowa na planie obecna nie pozwolila modelkom zmarznac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    albo wieszam plakat, albo to jest miejsce na kalendarz

krzysztofie .. to czy cokolwiek powiesisz na scianie zalezy tylko i wylacznie od Ciebie .. natomiast sprawe kalendarza proponuje zostawic osobom ktore sie w niego naprawde zaangazowaly i poswiecily swoj czas pieniadze ....
    no i dostało mi sie jak przewidziałem dowiedziałem sie iz nie moja to sprawa, i słusznie, więc przepraszam
    za "wymandrzanie się" i życzę, aby tych któzy powieszą było wiecej niz tych drugich.... ja powiesze mam duzo ścian.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josoko Zobacz posta
    Chcecie backstage? To taka nieudolna próbka.
    wię-cej! wię cej! wię-cej!
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo Zobacz posta
    wię-cej! wię cej! wię-cej!

no wlasnie czekamy i czekamy pokornie a tu cisza no dawac te backstage foto co sobie bedziemy wiedzec jak prawdziwe sesje wyglądają od tylnej strony aparatu
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Tutaj jest kilka innych obrazków
    Pozdrawiam
    Jarek Piekarski

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów