ale wysoko powiesiliscie ten oktagonalny softbox w srodku kadrurespect
Szukaj
ale wysoko powiesiliscie ten oktagonalny softbox w srodku kadrurespect
Mam przeczucie graniczace z pewnością, iż nie mam prawa się "wtrancać w nie swoje sprawy" ale poniewaz
kalendarz poza obrazkami ma zazwyczaj kalendarium - taka moja prośba, troszkę wzięta z doświadczenia -
aby grafik nie przeginał z artyzmem w tej właśnie części projektu - znam losy wielu pięknych kalendarzy
przydatnych do niczego - nikt tego nie zawiesił na długo na ścianie - bo, albo wieszam plakat, albo to jest
miejsce na kalendarz - a od takiego oczekuje się zazwyczaj wygodnego, prostego i jasnego przekazu, kiedy
jest piątek a kiedy poniedziałekI wiem, że można przesadzić, ale też mozna pogodzic w elegancki sposób
artyzm z ergonomią i użytecznością.
załuję że musiałem się zwijać tak wcześnie
ale w gruncie rzeczy to nikogo z was nie znałem , z niecierpliwością czekam na kalendarz no i liczę że będzie dostępny:]
TOTALNY AMATOR with...
Nikon D50 + Nikkor 18-55/3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300/4-5.6 + Nikon SB-20
www.tordek.ovh.org <== PhotoBlog
albo wieszam plakat, albo to jest miejsce na kalendarz
krzysztofie .. to czy cokolwiek powiesisz na scianie zalezy tylko i wylacznie od Ciebie .. natomiast sprawe kalendarza proponuje zostawic osobom ktore sie w niego naprawde zaangazowaly i poswiecily swoj czas pieniadze i dobre checi .. gwarantuje ze znajdzie sie wielu ktorzy beda mieli do niego uwagi .. tak samo jak wielu ktorym bedzie sie podobal .. jak zawsze.
widze, ze obsluga w polarach i kapturach a dziewczyny to porozbierali
pewnie zmarzly bidulki![]()
vuki .. spokojnie .. wisniowka z jablonowa na planie obecna nie pozwolila modelkom zmarznac![]()
wię-cej! wię cej! wię-cej!
![]()
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Tutaj jest kilka innych obrazków![]()
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
Skontaktuj się z nami